Közel álltak a döntetlenhez

Egy végig kiélezett mérkőzésen a kétgólos hátrányból is felálló veszprémi csapat minimális vereséget szenvedett a Gödöllő ellen.

Óvatos tapogatózással kezdődött idei első hazai mérkőzés, melyre ismét szép számú közönség látogatott ki. A két csapat az elején ismerkedett egymással. A 4. percben a vendégek megszerezték a vezetést, amit a 6. percben szabadrúgásból növelni tudtak. Szerencsére nem törtünk össze és a kapujuk elé szorítottuk a Gödöllőt. A 10. percben Bakay révén ismét nyílttá tettük a derbit. Sajnos a következő percben egy szabálytalanságot nem ítéltek meg a játékvezetők, amiből gólt szerzetek a Bikák. A félidő hátralévő részében nem született több találat.

A második játékrészben az FCV becsülettel küzdött, a vendégek kontra játékra rendeződtek be. A 24. percben egy labdaszerzés után Tatai hozta vissza a reményeket. A találat feldobta csapatunkat és még nagyobb elszántsággal igyekezett egyenlíteni. Tar találatával a közel 600 néző örömére ez sikerült is. Ekkor bizakodtunk, hogy akár a győzelem is összejöhet. Ezzel ellentétben, Szimcsák Tamás két távoli bombájával ismét a vendégeknél volt az előny és még a pontszerzési reményeink is elúszni látszottak. A csapat minden erejét összeszedve rohamozta a betonvédelembe visszavonuló vendégek kapuját. A nagy akarás a 40. percben éretté góllá, de ez már kevés volt, így 4-5 arányban a Gödöllő örülhetett a végén.

Összességében az eredmény utáni rohanás sok energiát vett ki a csapatból és a rutinos vendégek kihasználták hibáinkat. A hozzáállás és az akarat bizakodásra adhat okot a következő mérkőzésekre, ahol a tabella alsó harmadában lévő csapatokkal fogunk mérkőzni.

Forrás: veszpremfutsal.hu

1. Futsal Club Veszprém - Gödöllői Bikák 4:5 (1:3)

Veszprém: Kasza - Bényi, Leitold, Tar, Szabadfi, csere: Varga T., Pálfi, Tatai, Bakay, Marosvölgyi, Farkas, Gulyás
Vezetőedző: Németh Gábor

Gödöllő: Hegedűs - Ughy, Jenei, Veres, Szimcsák, csere: Biczi, Pintér, Lovrencsics, Vidák, Nagy R.
Vezetőedző: Baranyai Pál

Gólszerzők: Bakay a 10., Tatai a 24. és a 40., Tar a 28. percben, illetve Vidák a 4., Szimcsák a 6. a 31. és a 36, Ughy a 11. percben.
Sárga lap: Marosvölgyi a 6. és Tatai a32. percben, illetve Ughy a 26. percben.

Képgaléria