Vereség az alsóházi rangadón

Szoros első félidő után a második játékrész közepén őrölte fel a Veszprémet a Cső-Montage együttese.

Jól kezdődött számunkra a mérkőzés, hiszen a kezdeti tapogatózás után a 6. percben Bényi szabadrúgása megpattant a védőn és a kapuban kötött ki. A vezetés tudatta nem nyugtatta meg a csapatot és a 8. percben egyenlítettek is a hazaiak. Sőt lendületben maradtak és további két találattal 3-1-es vezetésre tettek szert. Ismét mehettünk az eredmény után, de két szép támadás végén, Bakay és Marosvölgyi egalizálta az eredményt. A lelátón bíztunk benne, hogy a csapat tartani tudja a formát. Sajnos nem így lett a 18. percben ismét a Cső szerzett gólt és előnnyel vonulhatott a szünetre.


Fotó: archív

Bíztunk benne, hogy a pihenőn rendezzük sorainkat és ledolgozzuk az egygólos hátrányt. Nem így lett, hiszen a 21. percben tovább növelte előnyét a hazai csapat. Ez demoralizálta a mieinket, de a 26. percben Vas találata egy gólra csökkentette a hátrányunkat. Egy percig élt a remény, hiszen a 27. percben ismét hazaiak örülhettek. Sőt további három találattal „kiütöttek” minket. Az utolsó percben Tatai állította be a végeredményt, így 5-9 arányú vereséggel hagytuk el a pályát.

Összességében gyenge egyéni teljesítmények, enervált csapatjáték vezetett a teljesen megérdemelt hazai sikerhez. Ezzel tovább nehezítettük feladatunkat a kitűzött célunk elérése érdekében. Egy hét múlva (2013.02.04. 18.30 órakor) hazai pályán a DEAC ellen játszunk ismét fontos alsóházi rangadót.

Forrás: futsalveszprem.hu

Cső-Montage BFK - 1. Futsal Club Veszprém 9:5 (4:3)

Cső-Montage: Laucsek - Szalay, Simon Á., Magyar, Simon Zs., csere: Mezőfalvi, Póta, Erdős, Takács, Klacsák, Dobos, Wimmer
Vezetőedző: Jávor István

Veszprém: Varga T. - Bényi, Leitold, Tar, Szabadfi, csere: Kasza, Pálfi, Finta, Tatai, Marosvölgyi, Bakay, Vas
Vezetőedző: Németh Gábor

Gólszerzők: Szalay a 8., Simon Á. a 9. és a 27., Magyar a 11., Simon Zs. a 18. és a 29., Takács a 21., Erdős a 31., Leitold a 38. (öngól) percben, illetve Erdős a 6. (öngól), Bakay a 12., Marosvölgyi a 14., Vas a 26., Tatai a 40. percben.
Sárga lap: Simon Á. a 15. percben, illetve Tatai a 39. és Bakay a 21. percben.