Közös megegyezéssel búcsúzik Vágó Attila

Veszprém FC és Vágó Attila vezetőedző mai napon közös megegyezéssel szerződést bontottak. Mint ismeretes Vágó Attilát a Magyar Labdarúgó Szövetség a női felnőtt válogatott szövetségi kapitányának nevezte ki.


Fotó: archív

A Veszprém FC közleménye:

Vágó Attila: Mint ismert az NB II összevonása miatt nagyon fontos a veszprémi labdarúgás számára a mostani fél év. A női válogatottnál elkezdett munka is teljes embert kíván, mert ebben a fél évben kell kialakítanom egy olyan erős keretet, amely ki tud jutni az elkövetkezendő világversenyekre és ott az elvárásoknak megfelelően tud szerepelni Többszöri egyeztetés végén mindhárom fél úgy látja, hogy hosszútávon nehezen összeegyeztethetőek a feladatok, az eredményességet nem kockáztathatjuk egyik csapatnál sem. Természetesen, amíg a vezetők nem találják meg az utódomat, addig segítem a Veszprém FC munkáját és mindent megteszek a sikeres felkészülésért.

Cseresznyés Péter ügyvezető: Nagyra értékeljük Vágó Attila vezetőedző klubunknál végzett munkáját, sikeresnek értékeljük az itt eltöltött két évét.

A Veszprém FC minden dolgozója és játékosa büszke arra, hogy Vágó Attilát nevezte ki a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége a női válogatott élére. Tudjuk, hogy Attila milyen elhívatott a női labdarúgás és a válogatott eredményességéért és mindannyian sikeres munkát kívánunk neki.