Már most menne a Haladásba

Nyártól egészen biztosan a Haladás játékosa lesz a jelenleg még az NB II-es Veszprémben szereplő Predrag Bosnjak.

A szombathelyiek már a téli átigazolási szezonban szerették volna megszerezni a játékost, de a bakonyiak nem engedték el, hiszen szükségük van a szerb légiósra ahhoz, hogy tavasszal sikeresek legyenek. A Rangadó.hu érdeklődésére a 27 éves védő elmondta, szeretne feljebb lépni, és bízik benne, hogy a napokban még történik valami, és tavasszal mégis a vasi megyeszékhelyen játszhat.

- Nekem az a lényeg, hogy minél hamarabb csatlakozzak a Haladáshoz. Sajnálom, hogy nem sikerült a két klubnak megegyeznie, hiszen minden vágyam, hogy az élvonalban játszhassak. Még van pár nap az átigazolásokból, reménykedem, hogy történik valami pozitív fejlemény az ügyemben - mesélte a Rangadó.hu megkeresésére Predrag Bosnjak.


Fotó: archív

- Hogyan fogadta a Haladás megkeresését?

- Csak jókat tudok mondani, nagyon szimpatikusak és korrektek voltak velem a szombathelyiek. Úgy érzem, hogy én is hasznukra tudnék lenni, és nekem is kapóra jön az ő ajánlatuk.

- Hogy érzi magát Veszprémben? Milyen az új edzővel, Nagy Tamással dolgozni?

- Minden a legnagyobb rendben, nem panaszkodhatok. Jó edzőnek tartom Nagy Tamást, semmi baj nincs eddig a viszonyunkkal. Dolgozunk keményen a kitűzött célokért, hajtósak az edzések.

- Mennyiben dolgozik más módszerekkel, mint elődje, Vágó Attila?

- Vágó Attila is egy jól felkészült, alapos szakember volt. Persze én profi játékos vagyok, nekem az a dolgom, hogy mindig betartsam az edzői utasításokat, így nincs is nagy jelentősége, hogy az adott trénernek milyen módszerei vannak. Próbálom betartani az utasításokat, és kihozni magamból a maximumot.