Lezárult az átigazolási időszak a VFC-nél

Jelentős változáson ment át a téli szünetben a Veszprém FC csapata: a távozók között tíz, az érkezők oldalán pedig kilenc név található.

Távoztak:

A távozók listája három kapussal kezdődik: az emlékezetes eset után (nem öltöztek át a csapat edzésére) mindhárom játékos távozott, így került Kiss Máté vissza Paksra, Tarczy Pál kölcsönbe Soroksárra, míg Kádár Balázs Balatonfüredre.

Szintén a fent említett fegyelmi vétség miatt került el a csapattól Makrai László, aki Cegléden folytatja pályafutását, Tarczy Pálhoz hasonlóan kölcsönben. Eugene Fomumboddal a sorozatos fegyelemi vétségek miatt azonnal szerződést bontott klubunk, így ő is a távozók listáját „erősíti”.


Burcsik Martin (Fotó: archív)

Leitold Tamás a továbbiakban nem tudta vállalni a folyamatos edzésre járást munkahelyi elfoglaltsági miatt, így a klub nem gördített akadályt távozása elé, aki kölcsönben Balatonalmádiban szerepel a tavasszal. Szintén a Balaton parti egyesületben folytatja pályafutását Varga Tamás is.

Burcsik Martin a több játéklehetőség reményében az NB III.-as Balatonfüred csapatához igazolt.


Vágó Attila (Fotó: archív)

Vágó Levente február 1-jével, közös megegyezéssel távozott és a szintén másodosztályú Zalaegerszeg csapatában szerepel a tavaszi szezontól.

Vezetőedzői poszton is váltás történt: a női labdarúgó válogatott szövetségi kapitányának kinevezett Vágó Attila nem tudta a továbbiakban vállalni csapatunk irányítását, így közös megegyezéssel távozott a Veszprém FC vezetőedzői posztjáról!

Érkeztek:

Vágó Attila helyére Nagy Tamás lett kinevezve vezetőedzőnek, aki korábban a Pécs a Sopron és a Ferencváros csapatát is irányította.

A csapatunkhoz érkezett Kovács Attila kapus (Paks), aki tapasztalatával mindenképpen segítheti együttesünket. Kovács korábban a Paks csapatkapitánya is volt és 92 alkalommal szerepelt az első osztályban.


Nagy Tamás (Fotó: archív)

Mellette két fiatal kapus erősíti keretünket: Dániel Csaba a Ferencvárost hagyta el klubunk kedvéért. Többszörös korosztályos válogatott, a jövő nagy tehetségének tartják!

Schmidmajer Ádám ( VFC USE/kettős játékengedély) a veszprémi U19-es csapat hálóőre, az őszi szezonban mutatott látványos fejlődése miatt került fel a felnőtt csapathoz.

A hátvédsorba két középső védő érkezett: a felvidéki Radványi Dávid korábban a Vasas és a Nyíregyháza labdarúgója volt Magyarországon, 3 alkalommal az első osztályban is szerepelt.

Tóth Ferencet az MTK adta kölcsön erre a félévre együttesünknek. Tóth, Dániel Csabához hasonlóan többszörös utánpótlás válogatott labdarúgó.


Ihász Patrik (Fotó: archív)

Középpályára az erdélyi Berde István érkezett, aki a Győr mellett Gyirmóton és BKV-Előre csapatában szerepelt korábban. 3 alkalommal az NB I.-ben is pályára lépett a középpálya közepén bevethető játékos.

Ihász Patrik korábban is a csapat tagja volt, de most a VFC USE-ból átigazolt a VFC felnőtt csapatába. Patrik az ősszel kevesebb lehetőséget kapott betegsége miatt, reményei szerint tavasszal többször tud a csapat segítségére lenni.

Meiczinger Bence a Győri ETO-ból igazolt vissza a VFC USE-ba. Kettős játékengedéllyel ő is szerepel a VFC felnőtt keretében, így Nagy Tamás rá is számíthat a tavasszal.

Csapatunk a mai napon a Pét elleni edzőmérkőzésen még tesztelt egy szabadon igazolható játékost, így vele lehet majd teljes a keretünk a tavaszra.

Érkeztek:

Távoztak:

 

Nagy Tamás (vezetőedző)

Kovács Attila (Paks)

Dániel Csaba (FTC)

Schmidmajer Ádám (VFC USE)

Tóth Ferenc (MTK)

Radványi Dávid (Nyíregyháza)

Berde István (BKV Előre)

Ihász Patrik (VFC USE)

Meiczinger Bence (VFC USE)

 

Vágó Attila (vezetőedző)

Tarczy Pál (Soroksár)

Kiss Máté (Paks)

Kádár Balázs (Balatonfüred)

Makrai László (Cegléd)

Eugene Fomumbod (?)

Vágó Levente (Zalaegerszeg)

Burcsik Martin (Balatonfüred)

Leitold Tamás (Balatonalmádi)

Varga Tamás (Balatonalmádi)

Hozzászólások

Név E-mail cím A képen látható számsor:
Hozzászólásommal elfogadom a hajraveszprem.hu szabályzatát.

A rovat további cikkei

Facebook