Gólgazdag győzelem

Az alapszakasz utolsó mérkőzésén izgalmas játékban győzött az 1. Futsal Club Veszprém, így 18 ponttal folytathatja a rájátszást Németh Gábor együttese.

Amint számítani lehetett, nyílt sisakos küzdelmet láthatott a 600 kilátogató néző Csömör elleni derbin. Az első találatra az 5. percig kellett várni, amikor Finta remek egyéni akcióját fejezte be góllal. Erre két gyors találattal válaszoltak a vendégek. A 8. percben Molnár „kicsi” Péter rúgta hálóba a labdát egy szép támadás végén.

Tovább pörögtek az események, hiszen ismét a vendégek szereztek vezetést, amit Tatai bombagólja egalizált. A 14. percben mindkét oldalon gólnak örülhettek a csapatok, a mienket Leitold szerezte egy lecsorgó labdából. A 16. percben Bényi, a 20. percben Tatai találataival 6-4-es állással vonulhattak pihenőre a csapatok.

A szünetben az Angel Cheerleaders lányok produkciója alatt, mindenki arról beszélt, hogy kemény második félidő vár még az FCV-re.

Ez be is igazolódott, mivel a kezdés után egyből gólt szerzett a Csömör. A 27. percig gól nélküli nagy küzdelem folyt a mezőnyben, amit Farkas találata szakított meg és ismét két gól volt az előnyünk. A 30., 32. percben ismét egyenlítettek a vendégek. Az utolsó tartalékainkat mozgósította csapatunk és a publikum örömére Finta szabadrúgás kombináció után beállította a 8-7-es végeredményt.

Összességében a védekezésünk nem volt tökéletes, így több elkerülhető találatot is kaptunk. A csapat tartását bizonyítja, hogy végül megnyerte a roppant fontos mérkőzést, mely önbizalommal tölti fel minket a rájátszásra.

Folytatódik a rájátszás. A Debrecen vendégeként kezdjük a küzdelmeket, majd 2013.03.18-án a BME DOCLER csapatát fogadjuk hazai pályán.

Forrás: veszpremfutsal.hu

1. Futsal Club Veszprém - Rubeola FC Csömör 8:7 (6:4)

Veszprém: Varga T. - Bényi, Leitold, Tatai, Molnár, csere: Kasza, Pálfi, Finta, Szabadfi, Bakay, Vas, Farkas
Vezetőedző: Németh Gábor

Csömör: Lakos - Horváth B., Varga Cs., Tősér, Hosszú, csere: Tvaruska, Simon., Vadászi, Érsek, Maruzsi, Horváth G.
Vezetőedző: Takó Csaba

Gólszerzők: Finta az 5. és a 38., Molnár a 8., Tatai a 13. és a 20., Leitold a 14., Bényi a 16., Farkas a 27. percben, illetve Hosszú az 5., a 30. és a 32., Varga Cs. az 5. és a 21., Tősér a 12., Tvaruska a 14. percben.
Sárga lap: Tatai a 30. percben, illetve Érsek a 9., Maruzsi a 31., Lakos a 38., Simon a 40. percben.

Képgaléria