Vasárnap kezdetét veszi a tavaszi szezon

Az NB II Nyugati Csoport tavaszi idényének 1. fordulójában kerül sor a Veszprém FC – Paks II. labdarúgó mérkőzésre a veszprémi Egyetemi Stadionban. A találkozó játékvezetője Barna Gábor lesz, az asszisztensek Hofbauer Roland és Hima Andrea, az ellenőri feladatokat pedig Georgiou Grigorisz látja el.

Ellenfelünk az elmúlt idény utolsó fordulójában, idegenben a Zalaegerszeg vendége volt és 2:0 arányú vereséget szenvedett. Az eddig lejátszott 15 mérkőzésükből 2 alkalommal győztesen vonultak le a pályáról, 4 esetben megosztoztak ellenfelükkel a pontokon, s 9 vereséggel rendelkeznek. Gólkülönbségük negatív, 14 szerzett találatukkal szemben 29 gólt kaptak.


Fotó: archív

A Veszprém FC legutóbbi mérkőzésén, 2-1 arányú vereséget szenvedett hazai pályán, a Haladás II. csapata ellen. Csapatunk így jelenleg tízedik a tabellán, mai ellenfelünk mögöttünk található, a 15. helyet foglalja el a táblázaton. A Veszprém FC és a Paks II. korábban 3 mérkőzést játszott egymás ellen. Ezeken a találkozókon csapatunk 2 alkalommal győztesen hagyta el a pályát, míg 1 alkalommal pontoszkodásra került sor. Az ősszel magabiztos, 4-1 arányú győzelmet arattunk Pakson. Góljainkat Császár Attila és Szabó Zsolt szerezték, mellettük két öngólt is lőttek az akkori házigazdák.

Nagy Tamás a Veszprém vezetőedzője: Fontos mérkőzés előtt állunk, hiszen egy jó kezdés nagy lökést adhat a folytatásra. A felelősség az enyém, viszont a játékosaimtól elvárom, hogy mindig a maximumot hozzák ki magukból. Nem csak a mai mérkőzésre, hanem az összesre igaz, hogyha ez megtörténik, akkor mindenki ellen van esélyünk a győzelemre, abban pedig biztos vagyok, hogy elérjük a kitűzött céljainkat és bent maradunk az egycsoportos NB II.-ben! Hajrá Veszprém!

A szombati találkozó első 100 fizető nézője ismét megkapja a belépője mellé a Veszprém FC „Hosszabbítás” című szurkolói lapját. A Veszprém FC mérkőzéseire a szervezett iskolai csoportok ingyenesen léphetnek be, ezzel kapcsolatban a cd@veszpremfc.hu e-mail címen lehet érdeklődni!

2013. március 03. 14.30, Veszprém FC - Paks II., helyszín: Egyetemi Stadion