Kell a bravúr a Gyirmót ellen

Az NB-II Nyugati Csoport tavaszi idényének 3. fordulójában kerül sor a Veszprém FC - Gyirmót FC Győr labdarúgó mérkőzésre a veszprémi Egyetemi Stadionban.

A találkozó játékvezetője Németh Ádám lesz, az asszisztensek Demeter János és Huszár Balázs, az ellenőri feladatokat pedig Vavika Ferenc látja el.


Fotó: archív

Ellenfelünk az elmúlt fordulóban a Zalaegerszeg együttesét fogadta és 2:1 arányú győzelmet aratott. Az eddig lejátszott 17 mérkőzésükből 8 alkalommal győztesen vonultak le a pályáról, 5 esetben megosztoztak ellenfelükkel a pontokon, s 4 vereséggel rendelkeznek. Gólkülönbségük pozitív, 34 szerzett találatukkal szemben 26 gólt kaptak.

A Veszprém FC legutóbbi mérkőzésén, 3-1 arányú vereséget szenvedett idegenben a Győri ETO FC II. csapata ellen. Csapatunk így jelenleg tízedik a tabellán, mai ellenfelünk előttünk található a tabellán, a 4. helyet foglalja el a táblázaton, 7 ponttal megelőzve a együttesünket. A Veszprém FC és a Gyirmót FC Győr korábban 5 mérkőzést játszott egymás ellen a másodosztályban. Ezeken a találkozókon csapatunk 1 alkalommal győztesen, míg 4 alkalommal vesztesen hagyta el a pályát. Az ősszel 4-2 arányú vereséget szenvedtünk Gyirmóton. Góljainkat akkor Szabó Zsolt és Homma Kazuo szerezték.

Nagy Tamás a Veszprém vezetőedzője: Nehéz mérkőzésre számítok a Gyirmót ellen, hiszen jó erőkből álló csapat lesz a vendégünk. Az előző mérkőzésen taktikai fegyelmezetlenségekből kaptuk a gólokat, egész héten azért dolgoztunk, hogy a védekezésünk javuljon és kijavítsuk a hibáinkat. Továbbra is hiszem, hogy csapatom megfelelő odafigyeléssel és akarattal bárkinek méltó ellenfele lehet ebben az osztályban, ezt próbáljuk bebizonyítani a hétvégén is. A Gyirmót elleni mérkőzés olyan, amit a kulcsemberek váratlan megoldásai tudnak eldönteni és mivel bőven akad ilyen ember a keretünkben én bízom a csapatomban. Hajrá Veszprém! 

A szombati találkozó első 100 fizető nézője ismét megkapja a belépője mellé a Veszprém FC „Hosszabbítás” című szurkolói lapját. A Veszprém FC mérkőzéseire a szervezett iskolai csoportok ingyenesen léphetnek be, ezzel kapcsolatban a cd@veszpremfc.hu e-mail címen lehet érdeklődni!

2013. március 16. 15.00, Veszprém FC - Gyirmót FC Győr, helyszín: Egyetemi Stadion