Szigetszentmiklóssal folytatódik a tavaszi idény

Az NB-II Nyugati Csoport tavaszi idényének 5. fordulójában kerül sor a Veszprém FC - Szigetszentmiklós labdarúgó mérkőzésre a veszprémi Egyetemi Stadionban.

A Szigetszentmiklós az elmúlt fordulóban a Zalaegerszeg együttesét fogadta és 3:2 arányú győzelmet aratott. Az eddig lejátszott 18 mérkőzésükből 10 alkalommal győztesen vonultak le a pályáról, míg 8 alkalommal vereséget szenvedtek. Gólkülönbségük pozitív, 31 szerzett találatukkal szemben 28 gólt kaptak.


Fotó: archív

A Veszprém FC legutóbbi mérkőzésén, 2-1 arányú győzelmet aratott idegenben az FC Ajka ellen. A csapat így jelenleg kilencedik a tabellán, az ellenfél az 5. pozícióban várja a szombati összecsapást, 5 ponttal megelőzve a veszprémi együttest. A Veszprém FC és a Szigetszentmiklós korábban 5 mérkőzést játszott egymás ellen a másodosztályban. Ezeken a találkozókon a hazai csapat 2 alkalommal győztesen hagyta el a pályát, 1 alkalommal megosztozott a pontokon, míg 2 alkalommal vesztesen vonult le a pályáról. Az ősszel 2-0 arányú vereséget szenvedett Szigetszentmiklóson.

Nagy Tamás a Veszprém vezetőedzője: Továbbra is kizárólag magunkra figyelünk és szeretnénk minél több mérkőzést megnyerni a folytatásban. A legfontosabb, hogy a védekezésünk rendben legyen és ne kövessünk el nagy hibákat. Megfelelő hozzáállással és akarattal magunk javára tudjuk fordítani a mérkőzést és itthon tudjuk tartani a 3 pontot. Hajrá Veszprém!


2013. március 30. 15.00, Veszprém FC - SZTK-ERIMA, helyszín: Egyetemi Stadion