Továbbra is pont nélkül a rájátszásban

A rájátszás harmadik fordulójában sem sikerült győzelmet szereznie a veszprémi futsalosoknak az éllovas Üllő FC Cső-Montage otthonában.

Amint számítani lehetet kiélezett, küzdelmes mérkőzést játszott az FCV a rájátszás 3. fordulójában, sőt Finta Péter kiállításával újabb veszteséget szenvedtünk.

A Varga, Bényi, Hazuga, Tar és Molnár kezdőcsapattal felálló FCV kemény védekezéssel és abból induló kontrajátékra rendeződött be az idegenbeli találkozóra. Kemény küzdelem folyt a pályán, látszott mindkét csapat megtesz mindent céljai eléréséért. A 13. percben a hazaiaknak sikerült gólt szerezni, amire a szünetig nem tudtunk válaszolni. A második játékrészben félidő komolyabb eseménye sajnos ismét minket érint negatívan, hiszen Finta egy visszahúzás után egyből piros lappal mehetett zuhanyozni. Kiállítást átvészelve a biztonság mellett igyekezett egyenlíteni csapatunk, ami a 32. percben Molnár találatával sikerült is. Már elkönyvelte mindenki a döntetlen, de a 39. percben a hazaiak ismét megszerezték a vezetést, amit már nem tudtunk egalizálni.


Fotó: archív

Összességében csapatunk keményen küzdött és megérdemelte volna legalább az egy pontot, de ez a sportot is gólra játsszák, amiből a hazaiak többet szereztek, mint mi. Küzdünk tovább és nem adjuk fel célunkat egészen a végletekig, hogy megőrizzük első osztályú tagságunkat. Ennek érdekében jövő hétfőn (2013.04.15.) hazai pályán 18.30-kor kell átlépni saját árnyékunkat és megszerezni győzelmünket a Rubeola FC ellen.

Forrás: futsalveszprem.hu

Üllő FC Cső Montage - 1. Futsal Club Veszprém 2:1 (1:0)

Cső-Montage: Laucsek - Szalay, Simon Á., Magyar, Simon Zs., csere: Takács M., Klacsák, Mezőfalvi, Erdős, Riscutia, Vernes, Molnár L.
Vezetőedző: Jávor István

Veszprém: Varga T. - Bényi, Hazuga, Tar, Molnár, csere: Kasza, Finta, Leitold, Farkas, Vas, Szabadfi, Bakay
Vezetőedző: Németh Gábor

Gólszerzők: Takács M. a 13., Simon Zs. a 39. percben, illetve Molnár a 32. percben.
Sárga lap: Molnár a 40. percben.
Piros lap: Finta a 28. percben.