A győzelem kell az életben maradáshoz

Az NBII Nyugati Csoport tavaszi idényének 7. fordulójában kerül sor a Veszprém FC - Tatabánya FC labdarúgó mérkőzésre a veszprémi Egyetemi Stadionban. A találkozó játékvezetője Radványi Ádám lesz, az asszisztensi feladatokat pedig Horváth Zoltán és Makkosné Petz Brigitta látják el.

Ellenfelünk az elmúlt fordulóban a Szigetszentmiklós csapatához látogatott és 1-0 arányú vereséget szenvedett. Az eddig lejátszott 20 mérkőzésükből 8 alkalommal győztesen vonultak le a pályáról, 6 esetben megosztoztak ellenfelükkel a pontokon, s 6 vereséggel rendelkeznek. Gólkülönbségük pozitív, 29 szerzett találatukkal szemben 24 gólt kaptak.


Fotó: archív

A Veszprém FC legutóbbi mérkőzésén, 4-0 arányú vereséget szenvedett hazai pályán a Gyirmót FC Győr csapata ellen. Csapatunk így jelenleg tizenegyedik a tabellán, mai ellenfelünk előttünk található, a 8. helyet foglalja el a táblázaton. A Veszprém FC és a Tatabánya korábban 5 mérkőzést játszott egymás ellen a másodosztályban. Ezeken a találkozókon csapatunk 1 alkalommal győztesen hagyta el a pályát, 2 esetben pontoszkodásra került sor, míg 2-szer vesztesen hagytuk el a küzdőteret. Az ősszel 4-2 arányú vereséget szenvedtünk Tatabányán. Góljainkat akkor Homma Kazuo illetve Szabó Zsolt szerezték.

Nagy Tamás a Veszprém vezetőedzője: Azt hittem kétszer egymás után nem lépünk bele ugyanabba a folyóba, de a Zalaegerszeg után a Gyirmótnak is 3 gólos előnyt adtunk egy félidő után. Mindenképpen más koncepcióval kell pályára lépnünk a Tatabánya ellen, hogy sikeresek lehessünk. A pályánk sajnos folyamatos játékra alkalmatlan, így emiatt is változtatnunk kell játékunkon. A hétvégére rendet kell tennünk a fejünkben és akkor összefog jönni a győzelem!

A szombati találkozó első 100 fizető nézője ismét megkapja a belépője mellé a Veszprém FC „Hosszabbítás” című szurkolói lapját. A Veszprém FC mérkőzéseire a szervezett iskolai csoportok ingyenesen léphetnek be, ezzel kapcsolatban a cd@veszpremfc.hu e-mail címen lehet érdeklődni!

2013. április 13. 16.30, Veszprém FC - Tatabánya FC, helyszín: Egyetemi Stadion