A sportfogadás igenis tanulható!

A gyors meggazdagodás reményével kecsegtető sportfogadás világszinten milliárd dolláros üzletággá vált. Valamilyen formában szinte mindenki találkozott már a szerencsejáték ezen formájával, ha más nem, akkor valamelyik ismerősén keresztül. De vajon lehetséges hosszú távon nyereségesen fogadni?

A válasz röviden: igen!

Manapság rengetegen próbálkoznak azzal, hogy némi plusz pénzhez jussanak egy-egy jó tipp segítségével, ám mégis kevesen vannak azok, akik a sportfogadáson keresztül rendszeres bevételhez jutnak, és még kevesebb azon fogadók száma, akik főállásban foglalkoznak sportfogadással.

Vajon miért vannak ilyen kevesen azok, akik komolyabb összegeket tudnak zsebre tenni sportfogadás segítségével? Hogyan lehet elérni, hogy bárki számára kifizetődő legyen a sportfogadás?

Magyarország legdinamikusabban fejlődő sportfogadással foglalkozó oldala - napitutik.hu - most egésznapos oktatást szervez a téma iránt érdeklődőknek.

Az oktatás résztvevői számára a szervezők betekintést nyújtanak többek között a bankroll management, a különböző elemzési technikák és a matematikai alapokon történő sportelemzés témakörébe. Az oktatás célja, hogy a résztvevők számára olyan alapokat biztosítson, amelyekre építve hosszú távon bárki eredményes sportfogadóvá válhat.

További információk és jelentkezés a napitutik.hu/oktatas oldalon érhető el.

Forrás: Hajráegészség.hu

Hozzászólások

Név E-mail cím A képen látható számsor:
Hozzászólásommal elfogadom a hajraveszprem.hu szabályzatát.

A rovat további cikkei

Facebook