A sportfogadás igenis tanulható!

A gyors meggazdagodás reményével kecsegtető sportfogadás világszinten milliárd dolláros üzletággá vált. Valamilyen formában szinte mindenki találkozott már a szerencsejáték ezen formájával, ha más nem, akkor valamelyik ismerősén keresztül. De vajon lehetséges hosszú távon nyereségesen fogadni?

A válasz röviden: igen!

Manapság rengetegen próbálkoznak azzal, hogy némi plusz pénzhez jussanak egy-egy jó tipp segítségével, ám mégis kevesen vannak azok, akik a sportfogadáson keresztül rendszeres bevételhez jutnak, és még kevesebb azon fogadók száma, akik főállásban foglalkoznak sportfogadással.

http://hajraegeszseg.hu/data/image/468x1000/2013/04/15/1377963_30321632.jpg

Vajon miért vannak ilyen kevesen azok, akik komolyabb összegeket tudnak zsebre tenni sportfogadás segítségével? Hogyan lehet elérni, hogy bárki számára kifizetődő legyen a sportfogadás?

Magyarország legdinamikusabban fejlődő sportfogadással foglalkozó oldala - napitutik.hu - most egésznapos oktatást szervez a téma iránt érdeklődőknek.

Az oktatás résztvevői számára a szervezők betekintést nyújtanak többek között a bankroll management, a különböző elemzési technikák és a matematikai alapokon történő sportelemzés témakörébe. Az oktatás célja, hogy a résztvevők számára olyan alapokat biztosítson, amelyekre építve hosszú távon bárki eredményes sportfogadóvá válhat.

További információk és jelentkezés a napitutik.hu/oktatas oldalon érhető el.

Forrás: Hajráegészség.hu