Elhalasztott bajnoki következik

Az NBII Nyugati Csoport tavaszi idényének 5. fordulójából elhalasztott mérkőzésre kerül sor, ahol a Veszprém FC és a Szigetszentmiklós csapatai mérik össze erejüket, a veszprémi Egyetemi Stadionban. A találkozó játékvezetője Berke Balázs lesz, az asszisztensi feladatokat pedig Pápai Zoltán és Szalai Dániel látják el.

Ellenfelünk az elmúlt fordulóban a Puskás FC együttesét fogadta és 2:1 arányú vereséget szenvedett. Az eddig lejátszott 22 mérkőzésükből 12 alkalommal győztesen vonultak le a pályáról, míg 10 alkalommal vereséget szenvedtek. Gólkülönbségük pozitív, 38 szerzett találatukkal szemben 33 gólt kaptak.


Fotó: archív

A Veszprém FC legutóbbi mérkőzésén, 2-1 arányú győzelmet aratott a Kaposvári Rákóczi FC II. ellen. Csapatunk így jelenleg tizenegyedik a tabellán, mai ellenfelünk előttünk található a táblázaton, a 6. pozícióban várja a szombati összecsapást, 7 ponttal megelőzve együttesünket. A Veszprém FC és a Szigetszentmiklós korábban 5 mérkőzést játszott egymás ellen a másodosztályban. Ezeken a találkozókon csapatunk 2 alkalommal győztesen hagyta el a játékteret, 1 alkalommal megosztozott a pontokon, míg 2 alkalommal vesztesen vonult le a pályáról. Az ősszel 2-0 arányú vereséget szenvedtünk Szigetszentmiklóson.

Nagy Tamás a Veszprém vezetőedzője: Jól szervezett csapatot sikerült hátrányból legyőznünk a hétvégén, több góllal is győzhettünk volna, persze a lényeg, hogy sikerült megszereznünk a három pontot. Kevés pihenőnk van a két mérkőzésünk között, de mindent megtesznek játékosaim, hogy minél jobb eredményt érjünk el a Szigetszentmiklós ellen. Megfelelő hozzáállással és akarattal magunk javára tudjuk fordítani a mérkőzést és itthon tudjuk tartani a 3 pontot.

A szombati találkozó első 50 fizető nézője ismét megkapja a belépője mellé a Veszprém FC „Hosszabbítás” című szurkolói lapját. A Veszprém FC mérkőzéseire a szervezett iskolai csoportok ingyenesen léphetnek be, ezzel kapcsolatban a cd@veszpremfc.hu e-mail címen lehet érdeklődni!

2013. április 24. 17.00, Veszprém FC - Szigetszentmiklós, helyszín: Egyetemi Stadion