Egyre nehezebb helyzetben a Veszprém FC

Hiába vezetett a bakonyi gárda a mérkőzésen, a hajrában kilenc perc alatt kapott három gólnak köszönhetően vesztesen távoztak a BKV Előre otthonából.


Fotó: archív

Az utolsó hat fordulóban a Veszprém FC számára rendkívül fontos, és nehéz mérkőzések következnek. A bakonyiak hazai pályán fogadják a listavezető Puskás Akadémiát, a második Kozármislenyt, és az utolsó előtti Baja gárdáját. Idegenben a közvetlen riválisokkal kell Nagy Tamáséknak szembenézniük. A tavasszal remek formában játszó Sopron és Csákvár mellett, a mindenkire veszélyes Haladás II. otthonában is bravúrt kell elérnie Molnár Zoltánéknak az NB2-es tagság megőrzéséhez.

BKV Előre SC - Veszprém fc 4:2 (1:1)

BKV Előre: Horváth G. - Nyárasdi, Wilson (Tányéros a 46.), Sebők I., Eszlátyi - Berki (Oroszi a 61.), Molnár M. (Szabó V. a 46.), Tóth. M, Mayer - Horváth L., Tóth A. Vezetőedző: Soós Imre.

Veszprém: Kovács A. - Radványi (Osváth a 46.), Berde, Tóth F., Császár - Nikolin, Hevesi-Tóth, Molnár Z. (Czvetkó a 75.), Thiago, Nagy Á. (Molnár T. a 86.) - Homma. Vezetőedző: Nagy Tamás.

Gólszerzők: Eszlátyi a 13., 68., Szabó V. 72, Horváth L. 77. percben, ill. Thiago 42. (11-es), Homma a 64. perben.