Veszprém FC - Kozármisleny a zárófordulóban

Az NB-II Nyugati Csoport tavaszi idényének zárófordulójában kerül sor a Veszprém FC – Kozármisleny labdarúgó mérkőzésre a veszprémi Egyetemi Stadionban. A találkozó játékvezetője Kulcsár Katalin lesz, az asszisztensi feladatokat pedig Péter Tamás és Szeles Krisztina látják el.

Ellenfelünk az elmúlt fordulóban a Zalaegerszeg csapatát fogadta és 1-1 arányú döntetlent ért el.  Az eddig lejátszott 29 mérkőzésükből 18 alkalommal győztesen vonultak le a pályáról, 5 esetben  megosztoztak ellenfelükkel a pontokon, s 6 vereséggel rendelkeznek. Gólkülönbségük pozitív, 54  szerzett találatukkal szemben 27 gólt kaptak.


Fotó: archív

A Veszprém FC legutóbbi mérkőzésén, 0-0 arányú döntetlent játszott Csákváron. Csapatunk  így jelenleg tizenegyedik a tabellán, mai ellenfelünk előttünk található, a 2. helyet foglalja el  a táblázaton. A Veszprém FC és a Kozármisleny korábban 5 mérkőzést játszott egymás ellen  a másodosztályban. Ezeken a találkozókon 1 alkalommal legyőztük a mislenyi együttest, 1  alkalommal megosztoztunk a pontokon, míg 3-szor vesztesen hagytuk el a pályát. A legutóbbi  találkozásunkkor 2-1 arányú vereséget szenvedtünk. Akkori gólunkat Szabó Zsolt szerezte.

2013. június 1. 18.00, Veszprém FC - Kozármisleny., helyszín: Egyetemi Stadion