Veszprém FC női foci toborzó

A Veszprém FC labdarúgó toborzót hirdet 1995-2002 között született lányok részére a korosztályos csapataiba és 2003-2006 között születetteknek az előkészítő csoportjába.

Egy éve vette át a megszűnéssel fenyegetett Gizella VSE NB II-es női csapatát a Veszprém FC. Most itt az idő, hogy a kötelezően indítandó U15-ös korosztály mellett több, más leány utánpótlás korosztályokat is indít a VFC. A klub várja a 6-tól 12 éves, a 12-től 18 éves lányokat a csapatokba.

A labdarúgás az a labdás csapatsportág, amelyet a legkisebb kortól elkezdhetnek a lányok. A labdarúgásban nem fordul elő olyan a sportolással járó esetleges növekedési és fejlődési veszélyeztetettség, amely más labdás játékok esetében fennállhat, ha túl korán kezdik a gyermekek, így akár már 5-6 éves kortól mind a fiúk, mind a lányok is elkezdhetik. A labdarúgás segít kialakítani a csapatban való viselkedést és magatartási normákat, egészségre nevel, csapat- és küzdőszellemet javít.

A megye egész területéről várja a klub a jó mozgású, labdával ügyesen bánó lányokat, akiknek segítenek a beiskolázásban, kollégiumi elhelyezésben és biztosítják a gyors fejlődést a labdarúgásban.

Toborzó időpont:
2013. június 16. vasárnap, 10 óra
Helyszín: 8200 Veszprém, Wartha V. u. 3. Egyetemi Stadion, füves pálya. (öltözési lehetőség biztosított)

Hozzászólások

Tiszteletem! Érdeklödni szeretnék, hogy mikor lesz újra Veszprém FC labdarúgó toborzó! Leány unokám 2004 ben született, jelenleg a Csolnoki Általános Iskola röplabda csapatában játszik, és roki táncórára jár. Érdeklődik a leány futbal után. Szeretnénk több információt kérni a 2015 ös évre vonatkozóan. Tisztelettel Ivók Rózsa Tisztelt Ivók Rózsa! Borbély Csillától tessék érdeklődni a veszprémi női labdarúgással kapcsolatban! E-mail elérhetősége: hildebrand19[kukac]gmail.com Üdvözlettel Hajráveszprém.hu
Ivók Rózsa2015. február 27. 12:45
Név E-mail cím A képen látható számsor:
Hozzászólásommal elfogadom a hajraveszprem.hu szabályzatát.

A rovat további cikkei

Facebook