Veszprém FC női foci toborzó

A Veszprém FC labdarúgó toborzót hirdet 1995-2002 között született lányok részére a korosztályos csapataiba és 2003-2006 között születetteknek az előkészítő csoportjába.

Egy éve vette át a megszűnéssel fenyegetett Gizella VSE NB II-es női csapatát a Veszprém FC. Most itt az idő, hogy a kötelezően indítandó U15-ös korosztály mellett több, más leány utánpótlás korosztályokat is indít a VFC. A klub várja a 6-tól 12 éves, a 12-től 18 éves lányokat a csapatokba.

A labdarúgás az a labdás csapatsportág, amelyet a legkisebb kortól elkezdhetnek a lányok. A labdarúgásban nem fordul elő olyan a sportolással járó esetleges növekedési és fejlődési veszélyeztetettség, amely más labdás játékok esetében fennállhat, ha túl korán kezdik a gyermekek, így akár már 5-6 éves kortól mind a fiúk, mind a lányok is elkezdhetik. A labdarúgás segít kialakítani a csapatban való viselkedést és magatartási normákat, egészségre nevel, csapat- és küzdőszellemet javít.

A megye egész területéről várja a klub a jó mozgású, labdával ügyesen bánó lányokat, akiknek segítenek a beiskolázásban, kollégiumi elhelyezésben és biztosítják a gyors fejlődést a labdarúgásban.

Toborzó időpont:
2013. június 16. vasárnap, 10 óra
Helyszín: 8200 Veszprém, Wartha V. u. 3. Egyetemi Stadion, füves pálya. (öltözési lehetőség biztosított)