Tíz éves a Hoops Starz Streetball

Egészpályás kosárlabdajáték, hip-hop ütemek, ügyességi versenyek, rendhagyó kiállítás, és látványos bemutatók a Hoops Starz Streetball 2013-as veszprémi állomásán.

A június 15-én, szombaton megrendezésre kerülő versenysorozat idén 10 éves, ebből az alkalomból az Utca Hangja Szabadidő és Sport Egyesület mint szervező, különleges és ingyenes kosárlabda programokkal várja a versenyzőket és a nézőket egyaránt.

A rendezvény gerincét jelentő streetball versenyek során, a 4 - 4 elleni egészpályás kosárlabda verseny győztes csapata bejut a Hoops Starz Streetball 2013-as siófoki döntőjébe. A 4-4 elleni versenyre - amelyre a többi versenyszámmal együtt ingyenes a nevezés - június 14-én éjfélig lehet jelentkezni a hoopsstarz@gmail.com e-mail címen, a 20/399-6198-as telefonszámon, vagy személyesen Kindler Krisztián főszervezőnél. Az egészpályás mérkőzéseken kívül, egy-egy elleni küzdelmek, dobó és ügyességi versenyek is színesítik az egész napos programot.

A rendezvény során, exkluzív barátságos mérkőzésen mérik majd össze tudásukat a város közéleti személyiségei, és neves sportolói. a város neves sportolóit és a közélet szereplőit. A mérkőzéseken elsősorban a több évtizedes múlttal rendelkező kosárlabda szakosztály meghatározó szereplői, a VEDAC kiemelkedő sportolói, valamint a Pannon Várszínház színészei, és az újságírók válogatottja vesz részt.

A jojobolt.hu részéről lélegzetelállító yo-yo trükköket csodálhatunk, és aki kedvet érez rá, versenyen is kipróbálhatja magát. A szervezők a kisebbekre is gondoltak, hiszen aszfaltrajz versenyben és az utcai játékok (ugróiskola, hulahopp, ugrókötelezés, skelly stb.) számos válfajában próbálhatják ki ügyességüket a gyerekek.

A rendezvény kiemelt programja lesz az a rendhagyó kiállítás, amely a Hoops Starz Streetball 10 éves történetét mutatja be. A kiállítás megtekinthető az Eötvös Károly Megyei Könyvtár kisgalériájában, a megnyitó 2013. június 14-én, 16:30 órakor lesz.

További információk megtalálhatók a Facebookon Hoops Starz név alatt, és a hoopsstarz.blog.hu internetes oldalon.

Program

Hoops Starz Streetball 2013
Időpont: 2013. június 15.
Helyszín: Veszprém (Jutasi úti Szabadidősport Centrum, Jutasi út 18.)
Kezdés: 10:00 órakor

Programok: 4 On 4 bajnokság, 3 pontos dobóverseny, 1 On 1 Bajnokság, Zsákolóverseny, kiejtő, félpályás dobóverseny, exkluzív barátságos kosárlabda mérkőzés,Yo-Yo verseny és vásár, rendhagyó kiállítás, aszfaltrajz verseny, utcai játékok bemutatója

10:00: Megnyitó, csoportmérkőzések, 4 On 4 Bajnokság, 3 pontos dobóverseny, 1 On 1 Bajnokság
15:00: Exkluzív barátságos kosárlabda mérkőzés
18:00: Elődöntő és döntő mérkőzések
19:00: Eredményhirdetés