Judoverseny töretlen lendülettel

A hóvihar és az árvíz sem ijesztette el a veszprémi judokákat, így hatodik alkalommal is megrendezték a legnagyobb veszprémi judo seregszemlét.

Június 8-án rendezte meg a Veszprémi Judo Sportegyesület a márciusi hóvihar miatt elmaradt VI. Domonkos László Meghívásos Judo Emlékversenyt a Március 15. utcai Sportcsarnokban.

Sajnos, most az árvíz miatt kellett izgulni, több csapat mondta vissza részvételét, de így is 24 csapatból 210 versenyző küzdött az érmekért. Porga Gyula Veszprém Megyei Jogú Város polgármestere nyitotta meg a versenyt, méltatta az edzők, szülők, gyerekek munkáját. Virággal köszöntötték a rendezők a klub névadójának, Domonkos Lászlónak családját.

A régión kívül is érkeztek versenyzők, Budapestről, Domaszékről, és már hagyományosan a klub névadójának szülőhelyéről, Ceglédről is népes csapat érkezett, az olimpikon Ungvári Miklós edzőjével, Bíró Tamással. Egyedülálló nagy siker volt a kicsik részére berendezett játszószoba, az ott felajánlott játékokat a klub vezetői a veszprémi gyermekkórház részére juttatják el.

- Gratulálunk versenyzőinknek az eredményes szerepléshez, és köszönjük a klub aktivistáinak munkáját, és természetesen fő támogatóinknak az Új Amfóra és a Lasselsberger-Knauf Kft-nek a támogatását - értékelt röviden Horváth László a klub elnöke.

Veszprémi eredmények

Aranyérmések

Nagy Benjámin
Segesdi Zíra
Szatmáry Zsombor
Jászvári Erik
Molnár Erik
Kékesi Szabolcs
Kékesi Péter
Fehér Olivér
Hajdú Balázs
Horváth Dorottya
Fülöp Angéla
Répási Áron
Horváth Réka
Segesdi Zoé

Ezüstérmesek

Takács Boglárka
Kovács Patrik
Vízl Eszter
Vízl Nóra
Szatmáry Bence
Jászvári András
Frantal Nándor
Tóth Bence
Takács Regő
Fülöp Bence
Hergovics Luca
Segesdi Oktávia
Takács Emese

Bronzérmesek

Hergovics Soma
Kékesi Szabolcs
Décsy Dávid
Gál Dávid
Szabó Milán
Szigethy Barna
Tóth Bendegúz
Windischmann Botond
Bodnár Dóra
Havelda Ádám
Horváth Kornél