Veszprémi thai-boksz világbajnok

A Veszprémi Thai-box SE versenyzője, Szőke Tibor a WAKF Világbajnokságon, +91kb-ban szerzett világbajnoki címet szerzett Tatabányán.

Június 27-30. között rendezték meg Tatabányán a WAKF szövetség szervezésében a K1 - Muay Thai - MMA - Grappling szakágak világbajnokságát. Több száz nevező közül a Veszprémi Thai-box SE versenyzője, Szőke Tibor (+91kg) is nevezett ezen a színvonalas gálán.

Körmendi Ferenc, a Veszprémi Thai-box SE vezetője örömmel tájékoztatott a mérkőzésről. Szőke Tibor, Muay Thai kategóriában indult, amely nem csak rúgás és ütés kombinációkat tartalmaz, hanem komoly könyök és térdkombinációkat is.

A veszprémi harcos a döntőt a Budapesti Spartan Thai-box SE versenyzője, Lőrinczi György ellen vívta. A 3x2 perces mérkőzés során Szőke Tibornak nem volt könnyű dolga rutinos ellenfelével szemben. Az első 2 menetet egyhangúan hozta, míg a harmadik menetben ellenfele szerette volna kiütni, mert ez volt az egyetlen esélye a győzelemre. Végül a Veszprémi Thai-box SE versenyzője egyhangú pontozással megnyerte a mérkőzést.

Ezzel +91kb-ban a WAKF Világbajnokságon Szőke Tibor Világbajnoki címet szerzett.

- Az egész egyesület nevében ezúton gratulálunk klubtársunknak – nyilatkozta az egész Veszprémi Thai-box SE nevében Körmendi Ferenc edző.

Hozzászólások

Szarka Martin2014. január 17. 21:23
Név E-mail cím A képen látható számsor:
Hozzászólásommal elfogadom a hajraveszprem.hu szabályzatát.

A rovat további cikkei

Facebook