Végleges a keret, csúszik a bajnoki kezdés!

Kialakult a 2013/14-es szezonra készülő kerete az FCV-nek, utoljára két fehérvári tehetséggel állapodott meg a klubvezetés. Az Aramis kérésére későbbi időpontban szeptember 23-án mutatkozik be először hazai pályán a csapat.

Külön öröm számunkra, hogy több fiatallal is sikerült megállapodni, így hosszabb távon tud építkezni a szakvezetés - fejtette ki véleményét az igazolásokról Rajki Tamás ügyvezető. László Gábor az U19-es csapatunkból került fel a felnőtt keretbe, ami bizonyítja, hogy utánpótlás vonalon is jó irányba haladunk. A bajnoki halasztás is kapóra jött nekünk, így további időt nyertünk a csapat formálására.

A halasztás miatt türelmüket kérjük a szurkolóinknak, így 2013. szeptember 23-án és utána 30-án is hazai pályán mutatja meg tudását csapatunk az Aramis, majd a Haladás ellen. A mérkőzéseink továbbra is a Március 15. úti Sportcsarnokban kerülnek megrendezésre 18.30 órai kezdetekkel.

1. Futsal Club Veszprém 2013/2014-es bajnoki kerete

Kapusok: Reveland Zoltán, Sárdi Máté, Kasza Viktor, Schmidmajer Ádám

Mezőnyjátékosok: Bényi Kálmán, Szabadfi Péter, Tatai József, Tar Tamás, Weisz Zoltán, Boromisza Gábor, Boromisza Dániel, Vas Ferenc, Hazuga Soma, Marton Bence, Gulyás Márk, Finta Péter, László Gábor, Mudra Ákos, Végvári Ádám.

Szakmai stáb: Madarász János - vezetőedző, Németh Gábor - edző, Schmidmajer Árpád - kapusedző, Görgics Kálmán - masszőr