Nyolcgólos vereség a bajnoki rajton

8:1-es győzelemmel hengerelt a fővárosi alakulat a Veszprém FC-vel szemben a másodosztályú női labdarúgó-bajnokság első fordulójában.

Az első félidőben a szezon első találatát a Veszprém szerzi meg, Kikl öngóljával a zöld-fehér csapat vezetését eredményezte. Két góllal vezetett a Fradi, mikor megszületik az első hazai találat amely Varga Dóra nevéhez fűzödött, a félidő végére a vendégek újabb gólt szereztek 1:3. A második játékrészben a Fradi uralta a mérkőzést, öt további gól született - a vendégeknél Krascsenics Petra négyszer volt eredményes - a végén hétgólos vendég győzelmet eredményezett 1:8.

Szeptember 8-án 10 órakor a Magyar Kupában játszott Győri ETO csapatával játszik Molnár Zoltán együttese.


Fotó: archív

Veszprém FC - Ferencváros U-19 1:8 (1:3)

Veszprém, vezette: Petróczi (Németh T., Rogácsi)

Veszprém: Paricska (Hadnagy a 35.) - Kun, Kikl, Faddi, Polgár - Kalász, András A., Borbély, Kéri - Varga D. (Szalai az 52.), Kovács-Fáber
Vezetőedző: Molnár Zoltán

Ferencváros: Samu - Derzsényi, Soltész, Mesterházi, Király (Gál a 76.) - Zoltán (Viczai a 46.), Horváth B. (Képes a 60.), Krascsenics Cs., Lázár - Krascsenics P., Ferencz
Edző: Berla Attila

Gólszerzők: Varga D. a 28. percben, illetve Kikl a 20. (öngól), Krascsenics Cs. a 21., Soltész a 45., Krascsenics P. az 58., a 63., a 79.,a 90., Ferencz a 66. percben.
Sárga lap: Kikl a 39., Kéri az 59., Szalai a 89. percben, illetve Derzsényi a 77. percben.