Tartalékos vereség a listavezető ellen

A Veszprém FC csapata a nehéz körülmények ellenére szépen helytállt a BKV-Előre otthonában, a mérkőzést a fővárosiak nyerték 2:0-ra.

Jugovits Lajos vezetőedző több meghatározó futballistájára nem számíthatott az NBIII Nyugati csoportjának 5. fordulójában. Molnár Zoltán és Pavlitzky Balázs eltiltása miatt Simon Benjamin pedig sérülése miatt nem állt Jugovits Lajos rendelkezésére. Burcsik Martin és Hanák Attila pedig sérülten vállalta a játékot a listavezető otthonában. Zsoldos Lajos pedig debütált a Veszprém FC csapatában.

A Veszprém FC az idén megszokot játékstilusát mutatta meg a BKV otthonában is. Zárt védekezést követően remek ellentámadásokat vezetett. Sajnos az adodó lehetőségek egyikét sem sikerült gólra váltani.

Az első félidő végén a Magyar válogatottban is szereplő Majoros Árpád szerzett gólt, akit az elmúlt héten frissen igazolt a fővárosi csapat. Rögtön a fordulás után újabb gólt szerzett a BKV labdarúgócsapata Berdó Valentint talált Kádár Balázs kapujába.

Sajnos az 55. percben Szöllőskei Pétert az első forduló után újra kiállították, így az mérkőzés utolsó 35 percét emberhátrányban töltötte a Veszprém FC.

Jugovits Lajos csapatának azomban volt karaktere, és folytatta azt a munkát ami az elmúlt hetekben sikereket hozott. Az eredmény nem változott ugyan, de a remek csapatmunka mindenképp dícséretre méltó.

BKV-Előre - Veszprém FC 2:0 (1:0)

Budapest, vezette: Kátai (Punyi, Márkus)

BKV-Előre: Bozsó - Nyárasdi, Majoros, Sebők, Tóth A. (Dobó a 74.) - Berdó, Csikós, Vadas, Merczel - Karacs (Petrezselyem a 74.), Molnár (Berki az 58.)
Vezetőedző: Soós Imre

Veszprém: Kádár - Garai, Takács A., Császár, Szöllőskei - Udvardi (Jakab L. a 74.), Hevesi-Tóth, Farkas L., Zsoldos - Burcsik (Hanák a 88.), Czvetkó (Horváth B. az 58.)
Vezetőedző: Jugovics Lajos

Gólszerzők: Majoros a 37., Berdó a 48. percben.
Sárga lap: Karacs a 35., Molnár M. az 55., Merczel a 72. percben, illetve Burcsik a 41 percben.
Piros lap: Szöllőskei az 55. percben.