Bosszantó vereség hazai pályán

Több egyéni hibának köszönhetően kétgólos előnyről szenvedett vereséget a 1. Futsal Club Veszprém csapata az Aramis ellen.

Nagy iramban kezdődött az összecsapás, mindkét együttes a stabil védekezés mellett támadó felfogásban játszott. Ennek köszönhetően izgalmas, változatos derbin szurkolhatott a több, mint 500 kilátogató néző. A 17. percben Tatai keresztpasszát Boromisza Gábor váltotta gólra, így nálunk volt az előny, sőt egy fordított összjáték (Boromisza - Tatai) végén a másodszorra is az Aramis hálójában kötött ki a labda. A budaörsi csapat nem adta fel és 10 méteresből Roni szépített a 19. percben. Ez kissé megzavarta a fiainkat és egy kontratámadás végén egalizálta az eredményt az Aramis. Az utolsó másodpercekben ismét 10 méteres büntetőt rúghattak, de a csereként beálló Reveland bravúrral védett A szünetre 2-2-es döntetlennel vonultak a csapatok.


Fotó: archív

Jól kezdődött a második játékrész, hiszen egy szabadrúgás kombinációt Tar váltott gólra. Ismét nálunk volt az előny. A 25. percig a vezetés tudatában játszott a csapat, de a 25. percben és a 26. percben két egyéni hibát kihasználva átvette a vezetést az Aramis. Nagy erőket mozgósított az FCV az egyenlítés érdekében, még a kapuscserével is próbálkoztunk, de egy labdavesztés megpecsételte sorsunkat és Németh Péter állította be a végeredményt.

Összességében remek kapusteljesítménnyel, elkerülhető egyéni hibák miatt nem sikerült a bravúrnak számító győzelem megszerzése, amire megvolt az esélyünk. Nincs sok időnk a pihenésre, hiszen a jövő héten szeptember 30-án (hétfőn) ismét hazai pályán egy igazi nyugati rangadó következik a Haladás csapata ellen - mondta Rajki Tamás ügyvezető elnök.

1. Futsal Club Veszprém - Aramis SE 3:5 (2:2)

Veszprém, vezette: Ábrahám (Horváth Z., Juhász)

Veszprém: Kasza - Finta, Tatai, Boromissza G., Tar, csere: Reveland (kapus), Bényi, Boromissza D., Marton, Szabadfi, Weisz, Gulyás
Vezetőedző: Madarász János

Aramis: Sikur - Németh P., Tóth Sz., Somján, Roni, csere: Soós (kapus), Frank T., Gorjánácz, Korozmán, Frank P., Jovánczai, Vas, Bognár, Ragadics
Vezetőedző: Frank Tamás

Gólszerzők: Boromisza G. a 17., Tatai a 18., Tar a 21. percben illetve Roni a 19., Sámson a 20., Korozmán a 25., Jovánczai a 26., Németh P. a 39. percben.
Sárga lap: Jovánczai a 7., Németh P. a 15., Sikur a 21. percben.