Micsoda meccs!

Hétfő esti gólpárbaj

Nem hiába szólt a taps: hatalmasat küzdve játszott döntetlent az 1. Futsal Club Veszprém hazai pályán a MAFC ellen.

A listavezető MAFC BME csapatát látta vendégül csapatunk, hétfő este, a Március 15. utcai csarnokban. A kezdésre igen szép számmal összegyűlt nézősereg tapsa mellett kezdődött a mérkőzés, amelyen a vendég csapat már az első percekben szerette volna tudatosítani a veszprémiekben, nem véletlen a tabellán elfoglalt helyezésük.

A MAFC mezőnyfölénye, a 7. percben érett góllá, amikor is Öreglaki megszerezte a vezetést a vendégek számára, teljesen megérdemelten. (0-1). A gól utáni percekben azonban, kezdett magára találni a veszprémi csapat, láthatóan sikerült felvennünk a meccs ritmusát.

A 14. percben még a kapu torkából hagyott ki ordító ziccert a Veszprém, a 15. percben azonban egy eladott labdára lecsapva, Boromissza Dániel vágta a kapuba a bőrgolyót.(1-1) Nem mondhatni, hogy a kapott gól megfogta volna a BME-t, a gólra góllal válaszoltak, Sivák értékesített egy büntetőt (1-2). A félidő vége előtt, még rúgott egy bődületes kapufát a vendég csapat, gól azonban már nem született, így a MAFC egygólos előnyének tudatában mehettek szünetre a csapatok.

A második félidő ott folytatódott, ahol az első abbamaradt, ismét a lécről vágódott ki a labda egy vendég támadás végén az 25. percben. A fővárosiak nagy helyzetei és az időnként megmutatkozó mezőnyfölényük ellenére, szívós csapatnak bizonyult ezen az estén az 1. FC Veszprém, külön ki kell emelnünk a veszprémi csapat legjobbját, Revelandot, aki ezen az estén bravúrok sorozatát mutatta be, így tartva a lelket csapatában. Ez olyannyira sikerült, hogy a 30. percben Boromissza Dániel második gólja után ismét döntetlen állt az eredményjelzőn! (2-2)

Már ekkor forrott a levegő a csarnokban, hát még az után, hogy a második megítélt büntetőt nem tudták gólra váltani a vendégek, a tízméterest Reveland védte hatalmas bravúrral. Az izgalmaknak ekkor azonban még messze nem volt vége! A 40. percben egy kontra végén ismét vezetett a MAFC, Kertész góljával (2-3). Mielőtt azonban elkönyvelhettük volna, hogy egy küzdelmes és izgalmas meccsen szenvedtünk egygólos vereséget, a másik Boromissza, Gábor találatával, ismét kiegyenlített a Veszprém, harmadszor a mérkőzésen! (3-3)

További találat már nem született, így győzelemmel felérő döntetlent harcolt ki az 1. FC Veszprém futsal csapata a MAFC BME ellen. Nagyszerű mérkőzést láthatott a kilátogató mintegy 3-4 száz néző, hazai részről egy hatalmas szívvel küzdő csapatot, a vendég csapat részéről pedig egy szimpatikus, a futsalt játszó társaságot. Sok sikert kívánunk nekik a továbbiakban! Hajrá Veszprém!

1. Futsal Club Veszprém - MAFC BME 3:3 (1:2)

Veszprém: Reveland - Finta, Tar, Boromissza G., Vas, csere: Kasza (kapus), Tatai, Boromissza D., Marton, Szabadfi, Weisz, Gulyás
Vezetőedző: Madarász János

MAFC: Laucsek - Öreglaki, Andorka, Sivák, Szeghy, csere: Tyukász (kapus), Simon, Fritz, Fehér, Komáromi, Kulik, Kertész
Vezetőedző: Marco Angulo

Gólszerzők: Boromissza D. a 15. és a 30., Boromissza G. a 40. percbe, illetve Öreglaki a 7., Sivák a 15., Kertész a 40. percben.
Sárga lap: Vas a 32., Marton a 40. percben, illetve Szeghy a 19., Sivák a 23. percben.

1. Futsal Club Veszprém - MAFC

Hozzászólások

Név E-mail cím A képen látható számsor:
Hozzászólásommal elfogadom a hajraveszprem.hu szabályzatát.

A rovat további cikkei

Facebook