Otthon tartotta a pontokat a Budaörs és a Győr

A Veszprém FC férfi labdarúgó csapata Budaörsön 6:0-ás vereséget szenvedett, míg a női csapat 4:2-es vereséget könyvelhettek el Győrben.

Jugovits Lajos együttese a listavezető Budaörs otthonában lépett pályára a hétvégén. A találkozó 6. percében már kétgólos előnyük volt a hazaiaknak, a félidő végéig még kétszer betalált a Budaörs Kádár kapujába (4:0). Kevés esélye volt a felzárkózásra a vendégeknek, mert a második játékrészben újabb két góllal volt eredményes a házigazda (6:0), így megérdemelt győzelmet aratott a bakonyiak felett a Budaörs. A Veszprém FC a tabella tizenharmadik helyére csúszott.

Budaörs - Veszprém FC 6:0 (4:0)

Budaörs, Budaörsi SC Sporttelep, vezette: Berényi T. (Bornemissza, Sebestyén)

Budaörs: Pap - Pleván, Laczkovich (Sajbán Máté a 60.), Tüske, Jovánczai - Bárányos (Sajbán Miklós a 66.), Feil, Rajnay, Hegedűs - Ferkó, Herczeg (Házi B. a 69.)
Vezetőedző: Zsivóczky-Pandel Gyula

Veszprém: Kádár - Garai, Horváth B., Császár, Takács A. - Kuti (Kálmán T. az 59.), Hevesi-Tóth, Molnár Z., Burcsik (Czvetkó a 78.) - Farkas, Pavlitzky
Vezetőedző: Jugovits Lajos

Gólszerzők: Molnár Z. a 4. (öngól), Bárányos a 6., Herczeg a 36., Feil a 43., Tüske a 60., Jovánczai a 66. percben.
Sárga lap: Laczkovich a 19. percben, illetve Garai a 90. percben.

Molnár Zoltán együttese a DAC Unió Győrhöz látogatott az NBII-es bajnokság hatodik fordulójában. Az első játékrészben a vendégek szerezték meg a vezetést, majd rá négy perc múlva Szalai egyenlített. A félidő végére a haziaknál Mészárosné, illetve vendégeknél Kalász hozta ki egálra (2:2). A térfélcserét követően a győriek újabb két találattal voltak eredményesek (4:2). A veszprémiek továbbra is a hetedik helyen állnak.

DAC Unió FC - Veszprém FC 4:2 (2:2)

Győr, Győri DAC, vezette: Tolnay (Pálfy, Urbán)

Győr: Bozsanitzné (Mayer a 72.) - Deák (Faminger a 68.), Szalontai, Poleczki, Frank - Ocskainé, Cseh (Erdélyi a 60.), Fehér, Mészárosné - Horvát V., Soós
Vezetőedző: Mörtel Béla

Veszprém: Hadnagy - Kikl (Borbélyné a 79.), Faddi, Tolner, Szalai - Polgár, András A., Kovács-Fáber, Kalász - Borbély, Varga D.
Vezetőedző: Molnár Zoltán

Gólszerzők: Horváth V. a 14., és a 89., Kovácsics a 35., Fehér a 71. percben, illetve Szalai a 20., Kalász a 41. percben.
Sárga lap: Ocskainé a 49., Frank az 57., Soós a 73. percben, illetve Szalai a 72., András a 89. percben.