Gólzáporos hazai győzelem

Remek helyzetkihasználásának köszönhetően magabiztos győzelmet aratott a veszprémi futsalcsapat a sereghajtó Nagykáta ellen. Tatai és Vas mesterhármast ért el, Reveland pedig ismét fontos védésekkel járult hozzá csapata nyolcgólos sikeréhez.

Komolyan készült az FCV a Nagykáta ellen, hiszen nem szerettük volna, ha az ellenfél ellenünk szakítja meg nyeretlenségi sorozatát. Ennek tudatában letámadtuk a vendégeket és ennek köszönhetően Vas találatával már a 4. percben gólnak örülhetett a közel 600 kilátogató szurkoló.

A megszerzett előny birtokában még tudatosabban kényszerítettük rá akaratunkat a Kátára és igaz hogy egyenlíteni tudtak, de egy briliáns szögletvariáció végén Tatai ragasztotta a rövid felsőbe a labdát. Beindult a gépezet és előbb Tar lövése vágódott a rövid alsóba, majd ismét Tatai volt eredményes hasonló szögből. A félidei 5:1-es eredményt Szabadfi állította be, aki egy labdaszerzés után higgadtan csavarta a labdát a kapuba.

A második félidő kicsit langyosan kezdődött a vendégek nem tudtak változtatni játékukon, mi meg kicsit kényelmesre vettük a tempót. Elenyésző vendégtámadások végén Reveland mindig a helyén volt. A 26. percig kellett várni a 6. találatra, amit Marton Bence jegyzett egy tetszetős támadás végén. Egy perc múlva Gulyás Márk önzetlen passzát érvényesítette Tatai. Vas kemény letámadásának és harcosságának köszönhette a 8. találatot. A vendégek megpróbálkoztak a kapus lehozatalával, de ebből is mi jöttünk ki jól, labdaszerzés után Marton Bence helyezte a kapuba a labdát a saját térfeléről. A gólparádét Vas kezdte és zárta, így impozáns 10:2-es végeredményt mutatott az eredményjelző a lefújás pillanatában.

Összességében meggyőző fölénnyel érvényesítettük az akaratunkat a Nagykáta ellen és folytattuk a pontgyűjtést a bajnokságban. A hétvégén várunk minden szurkolót és sportszeretőt az ADITUS FUTSAL CUP VESZPRÉM elnevezésű rendezvényünkre - mondta Rajki Tamás ügyvezető elnök.

1. Futsal Club Veszprém - Kincsem Lovaspark Nagykáta 10:2 (5:2)

Veszprém, Március 15. utcai sportcsarnok, vezette: Czinder (Ábrahám, Csirke)

Veszprém: Reveland - Bényi, Boromisza D., Marton, Szabadfi, csere: Sárdi (kapus), Tatai, Tar, Boromisza G., Vas, Gulyás
Vezetőedző: Madarász János

Nagykáta: Hauer - Érsek, Vörös P., Vörös I., Balazsin, csere: Borsi (kapus), Lovasi, Főfai, Kocsi, Dohányos
Vezetőedző: Vörös István

Gólszerzők: Vas a 4., a 37. és a 40., Tatai a 10., a 14. és a 27., Tar a 11., Szabadfi a 16., Marton a 26. és a 38. percben, illetve Lovasi a 9. és a 20. percben.
Sárga lap: Bényi a 6. percben, illetve Borsi a 27. percben.

Képgaléria