Újabb nagyarányú hazai siker

Az első játékrész végén percek alatt eldöntötte a három bajnoki pont sorsát az 1. FC Veszprém a Rákosmenti TC ellen, újabb magabiztos hazai sikert aratva.


Képgaléria a cikk végén

A mérkőzés úgy kezdődött, ahogy várni lehetett, a vendégek védekeztek, mi pedig sok passzal és mozgással igyekeztünk támadásokat vezetni. A 4. percig kellett várni az első találatra, Vas értékesítette Tatai beadását. A Rákosmenti FC kontra játékra rendezkedett be és a 7. percben egy pontrúgásból egyenlített. Nem örülhettek sokáig, mert Tatai a 8. percben szép találattal ismét vezetéshez jutatta az FCV-t.

Potyogtak a gólok, szép egyéni akció révén ismét egalizáltak a vendégek. Összeszedte magát csapatunk és a 12. percben indult be a henger. Előbb Finta vágta a hálóba a labdát, majd Boromisza is hasonlóan cselekedett és megnyugtató előnyhöz jutatott minket. A félidő végéig két találatunk született még Tatai és Tar jóvoltából, így 6-2-es eredményt mutatott az eredményjelző a dudaszónál.

A szünetben tiszteletbeli elnökünk, Dr. Navracsics Tibor is elégedetten nyugtázta a látottakat. A lelátón mindenki biztos győzelmet jósolt a mérkőzés végére. A második játékrészben sem változott a játék képe, a labdát mi birtokoltuk és a vendégek kontratámadásokkal próbálkoztak. A 22. percben Reveland varázsolta a labdát Finta lábára, aki góllal köszönte meg a fantasztikus átadást. Madi az eredmény tudatában játéklehetőséget biztosított mindenkinek, így első NB 1-es mérkőzésén lépett pályára Mudra Ákos, sőt a 30. percben góllal hálálta meg a bizalmat.

Összességében papírforma eredmény született és megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. A helyén értékelve a győzelmet dolgozunk tovább és készülünk a soron következő Rubeola FC november 11-ei elleni idegenbeli összecsapásra - mondta Rajki Tamás ügyvezető elnök.

1. Futsal Club Veszprém - Rákosmenti FC 8:3 (6:2)

Veszprém, Március 15. úti sportcsarnok, vezette: Huszár (Vass, Horváth Z.)

Veszprém: Reveland - Finta, Tatai, Boromissza G., Vas, csere: Sárdi (kapus), Bényi, Tar, Marton, Szabadfi, Boromissza D., Gulyás, Mudra
Vezetőedző: Madarász János

Rákosmenti FC: Jäger - Horváth Sz., Horváth N., Dalmady, Szabó Zs., csere: Kis (kapus), Mészáros, Kator, Kalina, Pap, Szalay, Tóth N.
Vezetőedző: Sólyom László

Gólszerzők: Vas a 4., Tatai a 8. és a 18., Finta a 12. és a 22., Boromissza D. a 16., Tar a 20., Mudra a 30. percben, illetve Horváth Sz. a 7., Mészáros a 9., Horváth N. a 22. percben.
Sárga lap: Finta a 21. percben, illetve Dalmady a 21., Mészáros a 9., Horváth N. a 22. percben.

Képgaléria