Újabb idegenbeli pontok a Rubeola ellen

Zsinórban negyedik győzelmét aratta az 1. FC Veszprém csapata a futsal bajnokságban, ezzel a bakonyiak megközelítették a dobogó legalsó fokát. Tataiék ezúttal a Csömör otthonából hozták el a három bajnoki pontot.

A mérkőzés elején érezni lehetett a hazaiakon, hogy tisztelik eddigi eredményeinket és stabil védekezésre rendezkedett be. Mi birtokoltuk a labdát, de mindkét oldalon akadtak helyzetek. Reveland szerencsére a helyén volt. A 10. percben törtük meg a gólcsendet, egy Tatai beívelés után Boromisza Gábor bólintott a kapuba. A 14. percben egy vitatható szabadrúgásból Bényi Kálmánról pattant a labda a hálónkba. A szünetig nem is született több gól, igazságosnak tűnt az eredmény a játék képe alapján.


Fotó: archív

A második félidőben nagyobb fokozatba kapcsoltunk, ami Finta egyéni szólója után Vas találatával érett góllá. Remek iramú mérkőzést láthattak a kilátogató nézők, hiszen két perc alatt fordítottak a hazaiak és reménykedtek a győzelemben. Csapatunk erősségét és tartását bizonyítja, hogy a 36. percben egy letámadásos labdaszerzésből Marton Bence egyenlített. Lendületben maradtunk és egy remek kombináció végén Finta ragasztotta a hosszú alsóba a labdát. A hazaiak a hátralévő két percben a kapus levitelével próbálkoztak, de remekül védekeztünk, sőt Tatai tette fel a koronát a mérkőzésre, amikor két emberről lefordulva bombázott a kapuba.

Összességében egy közönségszórakoztató, változatos mérkőzésen tovább folytatódik a menetelésünk. Pihenésre nincs időnk, hiszen szerdán Dunaújvárosban lépünk pályára kupamérkőzésen, november 18-án, hétfőn este pedig a jó erőkből álló Dunakeszi csapatát fogadjuk - mondta Rajki Tamás ügyvezető elnök.

Rubeola FC Csömör - 1. Futsal Club Veszprém 3:5 (1:1)

Csömör, Csömöri Sportcsarnok, vezette: Solymosi (Takács Z., Horváth M.)

Rubeola FC: Horváth G. - Jenei, Nagy R., Schrancz, Póta, csere: Lakos (kapus), Dénes, Tősér, Maruzsi, Tvaruska, Érsek, Smeló, Horváth B.
Vezetőedző: Jávor István

Veszprém: Reveland - Finta, Tatai, Boromissza G., Vas, csere: Sárdi (kapus), Bényi, Tar, Marton, Szabadfi, Boromissza D., Weisz, Mudra, Hazuga
Vezetőedző: Madarász János

Gólszerzők: Schrancz a 14. és a 33., Jenei a 35. percben, illetve Boromissza G. a 10., Vas a 24., Marton a 36., Finta a 38., Tatai a 40. percben.
Sárga lap: Jenei a 8. percben, illetve Vas a 9., Boromissza a 14. percben.