A legjobb nyolc között a kupában

Az 1. Futsal Club Veszprém 5:1-es győzelmet aratott a másodosztályban szereplő Dunaújváros ellen, így Bényiék a legjobb nyolcban várják a folytatást.

A késői kezdés ellenére szép számú közönség előtt játszott csapatunk az NB 2 listavezetője ellen. A mérkőzés úgy alakult, ahogy várható volt, mi uraltuk a játékot. Egy véleményes kiállítás után az emberelőny utolsó másodpercében megszerezte a vezetést a hazai csapat. A gól után nagy nyomás alá helyeztük a vendéglátók kapuját, de az eredmény a szünetig nem változott.


Fotó: archív

A második félidőt jól kezdtünk hiszen hamar sikerült egyenlíteni hatméteresből Finta révén. Az egyre fáradó hazaiak a gól után nem tudtak nagy ellenállást kifejteni a fokozódó rohamaink ellen. Szebbnél szebb találatokkal domborodott ki az osztálykülönbség. A gólokon Boromisza Gábor, Marton Bence, Boromisza Dániel és Finta Péter osztozott.

Összességében jól szolgálta a mérkőzés a Dunakeszi elleni hétfői 18.30 órakor kezdődő hazai derbinkre való felkészülést - mondta Rajki Tamás ügyvezető elnök.

Dunaújvárosi Főiskola DSE - 1. Futsal Club Veszprém 1:5 (1:0)

Dunaújváros, Dunaújvárosi Sportcsarnok, vezette: Rózsa (Zimonyi, Temesi)

Dunaújváros: Rigó - Huber, Ivacs, Szabó G., Nagy A., csere: Lieszkovszky (kapus), Schrancz, Rozsos, Facskó, Plester, Berényi, Németh T.,
Vezetőedző: Nagy Attila

Veszprém: Kasza - Finta, Tatai, Hazuga, Vas, csere: Schmidmajer (kapus), Bényi, Boromisza D., Marton, Szabadfi, Tar, Weisz, Mudra, Boromisza G.
Vezetőedző: Madarász János

Gólszerzők: Huber 10. percben, illetve Finta a 25. és a 36., Boromisza G. a 28., Marton a 31., Bromisza D. a 31. percben.
Sárga lap: Németh T. az 5., Nagy A. a 12., Szabó G. a 36. percben.
Piros lap: Facskó a 25. percben, illetve Tatai a 7. percben.