Kiütötték a Debrecent

Közönségszórakoztató mérkőzésen Tatai parádés játékával hatgólos győzelmet aratott az 1. FCV a Debrecen ellen.


Képgaléria a cikk végén

A mérkőzés első szakaszában mezőnyfölényben játszottak a hazaiak, a vendégek kontrajátékra rendezkedtek be. Az első találatot a DEAC szerezte a 8. percben. A válaszra a 11. percig kellett várnia a hazai publikumnak előbb Tatai, majd Boromisza Gábor mattolta a vendégeket.


5 góllal járult hozzá csapata győzelméhez Tatai József

A 14. percben ismét egy eladott labdából egalizált a Debrecen. A félidő vége előtt Tatai  volt ismét eredményes, így vezetés birtokában vonulhattak pihenőre a veszprémiek.

A szünetben az Angyalok bemutatója mellett tombolajátékkal kedveskedett a klub a szurkolóknak.

A második félidő nem jól kezdődött, hiszen egy megpattanó lövés talált utat Sárdi Máté kapujába. A fiaink magasabb fokozatba kapcsoltak és a 24. percben a remek napot kifogó Tatai, majd Boromisza Dániel talált a kapuba. A 26. percben a mérkőzés legszebb gólját láthattuk, Sárdi Máté kidobását egy átvétel után félfordulattal vágta a léc alá „Nagy Bozó”.

A vendégek a 27. percben válaszolni tudtak, de Finta is ebben a percben egy remek támadás végén feliratkozott a góllövőlistára. A 30. percben „kozmetikázott” az eredményen a DEAC. Az utolsó 10 percet emberelőnyben kezdték a hazaiak egy kiállítás után, amit hamar gólra váltott az FCV, Finta jutatta a helyére a játékszert.

A vendégek „elfogytak”, így a bakonyiak sorra alakították ki a helyzeteket és szereztek a szebbnél szebb találatokat. Tatai, Marton Bence, Tatai volt a sorrend, így zárta  a mérkőzést az 1. FCV és megérdemelten diadalmaskodott.

Összességében kisebb hullámvölgyekkel, de magabiztos játékkal ünnepeltük egyik törzsszurkolónk születésnapját. Boldog születésnapot kívánunk! - értékelt Rajki Tamás ügyvezető elnök.

1. Futsal Club Veszprém - DEAC Futsal Club 11:5 (3:2)

Veszprém, Március 15. úti sportcsarnok, vezette: Kovács G. (Rózsa, Stumpf)

Veszprém: Sárdi - Bényi, Tar, Marton, Boromisza D., csere: Reveland (kapus), Tatai, Boromisza G., Gulyás, Szabadfi, Finta, László
Vezetőedző: Madarász János

Debrecen: Szalánczi - Angyalos, Berecz. Nagy I., Fekete, csere: Nagy Zs., Fábri, Kiss A., Juhász
Vezetőedző: Darányi Antal

Gólszerzők: Tatai a 11., a 20., a 24., a 32. és a 39., Boromisza G. a 11. és a 23., Boromisza D. a 24., Finta a 27. és a 31., Marton a 39. percben, illetve Nagy Zs. a 8., Berecz a 14. és a 30., Nagy I. a 21., Angyalos a 27. percben.
Sárga lap: Tar a 3. percben, illetve Angyalos a 20. percben.
Piros lap: Berecz a 31., Nagy Zs. a 31. percben.

Képgaléria