SportKlub a DIGI kínálatában!

Tovább bővült a SportKlub lefedettsége: mától a DIGI kábeltévé hálózatában is elérhető a csatorna a digitális csatornakínálatban. A szolgáltató és sportcsatorna megállapodásának eredményeként újabb több tízezer háztartásban élvezhetik a nézők a saját gyártású műsorok és sportközvetítések színvonalas egyvelegét. A SportKlub a mostani bővüléssel már a háztartások több mint 50 százalékában elérhető.

„Üdvözöljük a DIGI döntését és az új nézőinket is. Újabb komoly lépést tettünk a SportKlub lefedettségének bővítése érdekében, ám a munkát folytatnunk kell, hiszen a célunk az, hogy a lehető legszélesebb közönségnek szolgáltassunk műsort. Jó irányba haladunk, a mostani döntés is ezt jelzi. Nagyszerű hír ez a csatorna, de még jobb hír a sportkedvelők számára” – mondta Dávid Bence, a SportKlub produkciós vezetője. „A csatorna és a tulajdonosok közösen keresik azokat a tartalmi bővítési lehetőségeket, amelyekkel még sokszínűbbé tehetik a SportKlub műsorkínálatát. Hamarosan ezekről az újdonságokról is beszámolhatunk” - tette hozzá Dávid Bence.


Az MKB-MVM Veszprém jelentősebb bajnoki meccseit mostantól a Digisport kínálatába is nézhetik a szurkolók (Fotó: Hajráveszprém.hu, archív)

A SportKlubot február 8.-a óta az Ayudate Holding Tanácsadó Kft. birtokolja, a tulajdonosváltással egy időben elkezdődött a csatorna hosszú távú stratégiájának kialakítása. A háztartások számának növelését célzó megállapodás ennek a folyamatos fejlesztésnek az egyik első lépése.

A SportKlub 2006 óta sugároz Magyarországon, kiemelkedően sok saját gyártású produkcióval jelentkezik, amelyek a sporteseményeken túl megmutatják azok hátterét és szórakoztatóan informálják a szurkolókat. A DIGI digitális kábeltelevíziós előfizetői mostantól megismerhetik a MezTelenül című fesztelen riportmagazint, a Dodzsem című vitaműsort, valamint élvezhetnek további mérkőzéseket az olasz és francia futballbajnokságból, amelyeket a DIGI Sport csatornával megosztva közvetít a SportKlub.

Forrás: Sportklub