A Magyar Kupa négyes döntő programja

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) székházában kisorsolták a futsal Magyar Kupa négyes döntő párosításait. Az 1. FCV a címvédő Rába ETO ellen játszik az elődöntőben.

Korábban kialakult a Magyar Kupa elődöntőjének mezőnye, a Rába ETO idegenben is magabiztosan győzte le a szegedieket (5-9). Az 1. Futsal Club Veszprém gyenge első félidőt játszva, a folytatás utolsó 10 percében döntötte el a találkozó sorsát a Rubeola FC Csömör ellen (6-2). A MAFC-BME a másodosztályban szereplő zöld-fehérek otthonában vívták ki a jogot a legjobb négy közé (3-8). Az MVFC-Berettyóújfalu a szintén NBII-es törökszentmiklósiakat győzték le magabiztos játékkal (13-1).


Fotó: archív

Így a Rába ETO, az 1. Futsal Club Veszprém, a MAFC-BME és a MVFC-Berettyóújfalu várhatja március 8.- i négyes döntőt, amelynek idén Berettyóújfalu ad otthont. Az elődöntőben Madarász János alakulata a címvédő Rába ETO ellen küzd meg, míg a fővárosi MAFC együttese a házigazda Berettyóújfaluval játszik az első napon.

Az elődöntőket és a döntőt az elmúlt évekhez hasonlóan egy két napos gála keretein belül rendezik. Bronzmeccset nem játszanak a csapatok. A további programban megmérkőzik egymással kelet és nyugat legjobbjai, a hölgyeknél és a férfiaknál egyaránt. Március 9-én vasárnap 13:30-kor a döntőt élőben közvetíti a Sport2.

Ahogy tavaly, úgy az idén is az MLSZ felkérésére a Molnár Panni vezette veszprémi Angel Cheerleaders tánccsapata gondoskodik a jó hangulatról a mérkőzések szüneteiben.

Négyes döntő programja

Március 8. szombat
14.30: 1. Futsal Club Veszprém - Rába ETO
17:00: MAFC-BME-Docler Akadémia - Mezei-Vill FC Berettyóújfalu

Március 9. vasárnap
13.30: döntő (TV: Sport2)