Nézd élőben a MK négyes döntőjét!

A csakfoci.hu jóvoltából 14:15-től az 1. FC Veszprém-Rába ETO MK-elődöntőt élő közvetítés formájában követheted a Hajráveszprém.hu oldalon is!

A Futsal Magyar Kupa berettyóújfalui négyes döntéjének első játéknapján, szombaton a Rába ETO játszik a fináléba kerülésért a Veszprémmel (14:30), a Berettyóújfalu pedig a MAFC-cal (17:00). Vasárnap, 13:30-tól délután rendezik majd meg a döntőt.


Fotó: archív

Boromisza Gábor (Veszprém): - Semmi különleges, ugyan úgy készülünk a Final Fourra is mint, ahogy bármely más meccsre... Az elődöntőben a Győrrel kerültünk össze és papíron ugyan ők az esélyesek, de a továbbjutás majd a pályán fog eldőlni. Szeretnénk megnehezíteni az ETO dolgát és a bravúrt sem tartom kizártnak. Remek formában vagyunk, egy izgalmas, valódi kupameccsre számitok. Úgy vélem, hogy a másik ágon a MAFC is képes lehet megfogni a Berettyót - ez legutóbb a bajnokin is kiderült - ezért várhatóan ott is egy érdekes, egyáltalán nem lefutott meccset láthat a publikum. Nem szeretnek jósolni, szerintem négyesélyes a torna...