Az időjárás sem kedvezett

Megérdemelten győzött az éllovas ETO második csapata a Veszprém FC ellen, a kisalföldiek 5:1 arányban múlták felül a bakonyiakat.

Az első játékrészben a viharos széllel szemben játszó ETO hamar felvette a ritmust, sorra alakították ki a gólhelyzeteket, és háromszor be is találtak a gyámoltalannak tűnő veszprémiek hálójába. A vendégek elvétve jutottak el a hazai kapuig, de nem sikerült bevenniük azt.


Fotó: Hajráveszprém.hu (archív)

A folytatásban az ETO második csapata végig többet támadott, mégis a Veszprém szerzett szépítő gólt, Hevesi-Tóth találata büntetőből született. A folytatásban veszélyes kapura lövést nem láthattak a nézők.

Jugovits Lajos együttese március 22-én, szombaton 15 órakor fogadja az Egyetemi Stadionban a BKV Előre együttesét.

Győri ETO FC II. - Veszprém FC 5:1 (3:0)

Győr, vezette: Molnár (Kulcsár, Rózsás)

Győr: Horváth D. (Vida a 61.) - Nagy B., Lenzsér, Kozma, Medgyes - Nagy Á, Mervó, Illés - Matetits, Szabó B. (Mayer a 61.), Vankó (Farkas a 61.)
Vezetőedző: Jäkl Antal

Veszprém: Kádár - Garai, Hevesi-Tóth, Czvetkó, Kuti, Pavlitzky, Burcsik, Ács, Hanák, Horváth B. (Mühlbaurer a 65.), Kovács K. (Sinkó az 57.)
Vezetőedző: Jugovits Lajos

Gólszerzők: Mervó a 9., a 31. és a 86, Matetits a 18. és a 60 percben, illetve Hevesi-Tóth a 68. percben (tizenegyesből).