Negyedik vereség az idei szezonban

A Veszprém FC komoly gólhelyzetet nem tudott kialakítani, így 1:0 arányban kikapott a fővárosi BKV Előre csapatától.


Képgaléria a cikk végén

Remek időben fogadta a BKV Előre együttesét a Veszprém FC csapata, és a két csapatnak a szél volt a legnagyobb ellenfele a meccsen. Az első félidő 35. percében Schmidt Zsolt saját maga első és a találkozó utolsó gólját szerezte meg, a folytatásban a veszprémiek nem nehezítették meg az ellenfél kapusának a dolgát. A hosszabbítás utolsó percében a vendégek egy rosszul eltalált lövéssel 2:0-ra is hozhatták volna a mérkőzést, de így biztos három ponttal gazdagodott Soós Imre együttese.

Jugovits Lajos csapata egyre jobban csúszik le a tabellán már a 11. helyet foglalja el, március 29-én, szombaton 15 órakor javíthatnak a tabella utolsó előtti helyén álló Tököl ellen, ősszel hazai pályán büntetettek a vendégek, akkor 1:0-ra nyertek az Egyetemi Stadionban.

A Queens City Ultras megalakulásának ötödik évfordulóját ünnepelték a mai meccsen, hosszú idő után újra rigmusokkal bíztatták a veszprémi fiúkat, melyet a meccs végén pacsizással köszönték meg a játékosok.

Veszprém FC - BKV Előre 0:1 (0:1)

Veszprém, Egyetemi Stadion, vezette: Szommer (Kovács L., Varga G.)

Veszprém: Kádár - Sinkó, Garai, Hevesi-Tóth, Kuti - Ács, Mühlbauer, Pavlitzky, Burcsik (Ónodi a 81.) - Kovács K. (Horváth B. a 60.), Czvetkó
Vezetőedző: Jugovits Lajos

BKV Előre: Bozsó - Kálmán, Berki, Tányéros, Csikós - Schmidt (Böröczky a 92.), Petrezselyem, Dobó (Varga T. az 58.), Merczel - Karacs, Marczinka (Tóth A. a 46.)
Vezetőedző: Soós Imre

Gólszerző: Schmidt a 35. percben.
Sárga lap: Pavlitzky a 40., Burcsik a 80. percben, illetve Csikós a 40., Tányéros a 87. percben.

galeria_461

Képgaléria