Nem bírt a listavezetővel a Veszprém

A Veszprém FC női labdarúgócsapata hazai pályán 3-0-ás vereséget szenvedett a listavezető Győri ETO FC csapatával szemben.

Molnár Zoltán csapata lejátszotta első tavaszi mérkőzését az NB II Nyugati csoportjában. A Veszprém FC remekül kezdte a mérkőzést, nagyon fegyelmezetten és célratörően játszott. Az első félidő hajrájában több komoly gólhelyzetet is kialakított Molnár Zoltán csapata. Ám gólt a Győri ETO szerzett egy kontratámadás végén Tolner Anita kézzel érintette a labdát, ezért a játékvezető jogosan büntetőt ítélt, amelyet Horváth Réka gólra is váltott. A mérkőzés 50. percében egy komoly kapus hibát követően már két gólos volt az ETO előnye.


Fotó: Hajráveszprém.hu (archív)

A Veszprém FC a második félidőben már nem tudott támadó játékot bemutatni és nem tudott reagálni a Győri ETO játékára. A második félidőben abszolút az ETO akarata érvényesült. A 80. percben Szűcs Laura remek egyéni akció végén beállította a végeredményt - számol be a veszpremfc.hu.

Veszprém FC - Győri ETO FC 0:3 (0:1)

Veszprém, Egyetemi Stadion, vezette: Nagy J. (Németh T., Petróczi)

Veszprém: Hadnagy - Kikl, Tolner, Szalai L., Árkiné - Kalász, Németh A., Kovács-Fáber, Kéri - András A., Piszker
Vezetőedző: Molnár Zoltán

Győr: Joó - Kalmár (Humenyánszky a 78.), Géczi, Fleck, Horváth R. - Janicsek (Puskás a 61.), Szűcs, Pédl András F. - Mészáros D. (Zemlényi az 58.), Dura
Vezetőedző: Horváth István Tamás

Gólszerzők: Horváth R. a 42., András F. az 50., Szűcs a 80. percben.