Döntetlen a kiesési rangadón

A Veszprém FC férfi labdarúgócsapata 2-2-es döntetlent játszott a Diósd otthonában az NBIII Nyugati csoport 25. fordulójában.

A félidő nagy részét a Diósd uralta, vezetést is szereztek a hazaiak Mojzer révén. A félidő utolsó harmadában azonban feljött a Veszprém, szorongatott, és a szünet előtt egy pontrúgás után Hanák fejelte be a labdát a diósdi kapuba, így 1-1-el fordultak a csapatok.


Fotó: archív

A második félidő elején a Diósd szerezte meg a vezetést, Illés volt eredményes (2-1). A házigazdák többet tettek a győzelemért, több kapufájuk is volt, ugyan mindkét játékrész végére feljavult a Veszprém, Zsély Benedek első Veszprém FC-ben szerzett gólja alakította ki a 2-2-es végeredményt. Ezzel a döntetlennel a Diósd nem került közelebb a bentmaradáshoz, és a Veszprém sem nyugodhat még meg, egyik csapatnak sem igazi ez az eredmény, de a Veszprémnek jobb.

Diósdi TC-Select - Veszprém FC 2:2 (1:1)

Szigetszentmiklós, Szigetszentmiklósi TK Sporttelep, vezette: Horváth T. (Bertalan, Török)

Diósd: Perlmutter - Illés, Katona, Kiprich, Farkas (Ambruzs a 85.), Kozma, Csurka, Riba, Nagy D., Rosta (Molnár a 63.), Mojzer
Vezetőedző: Rubold Péter

Veszprém: Kádár - Hanák, Garai, Császár, Kuti, Ács (Sinkó a 74.), Burcsik, Mühlbaurer, Nácsa (Zsély a 61.), Pavlitzky, Czvetkó (Weibel a 61.)
Vezetőedző: Simon Attila

Gólszerzők: Mojzer a 18. és az 57. percben, illetve Hanák a 45., Zsély a 75. percben.