Győzni kell az utolsó fordulóban

A Veszprém FC férfi labdarúgócsapata hazai pályán egygólos vereséget szenvedett a Csepel ellen.

A találkozó nem indult jól a mieink számára, a Csepel FC irányította a mérkőzést. A folytatásban sem változott a helyzet, hiszen csak a vendég csapat játékosai tudtak helyzetek kialakítani. A mérkőzés 57. percében a gólhelyzetben kilépő Pavlitzky Balázst csak szabálytalanul tudta megállítani Krupár Zsolt, ezért Berke Balázs játékvezető kiállította. Az emberelőny sem nyugtatta meg a Veszprém FC-t. A 62. percben sokadjára sem tudta megállítani a baloldali védelem Somodit, akinek az alapvonalról visszagurított labdáját Juhász László lőtte a kapuba, megszerezve ezzel a győztes gólt.

Simon Attila együttese a tabella 13. helyén foglal helyet 27 ponttal, mögötte a Diósd szintén 27 pontos, az állás szerint mindenképp pont(okat)ot kell szerznie a VFC-nek a bennmaradásért az utolsó fordulóban a 10. helyen álló Nagyatád ellen.

Veszprém FC - Csepel FC 0:1 (0:0)

Veszprém, Egyetemi Stadion, vezette: Berke (Kulcsár, Szép II.)

Veszprém: Kádár - Hanák, Garai, Császár, Ónodi (Weibel a 71.) - Hevesi-Tóth, Burcsik, Pavlitzky, Zsély (Kovács K. a 60.), Nácsa - Czvetkó (Ács a 37.)
Vezetőedző: Simon Attila

Csepel: Nagy Z. - Balogh, Nyéki, Haraszkó, Gaye (Somodi az 56.) - Szabó Á., Krupár, Szecsei, Juhász - Korozmán, Zimermann (Kemény a 82.)
Vezetőedző: Szabó Zoltán

Gólszerző: Juhász a 62. percben.
Piros lap: Krupár az 57. percben.

galeria_487

Képgaléria