Tatai József a szezon legjobb futsal játékosa

A szurkolói szavazatok alapján az 1. Futsal Club Veszprém játékosát, Tatai Józsefet választották a szezon legjobb futsalosának.

A hagyományoknak megfelelően, az idei évben is a szurkolókra bízták, hogy megválasszák az idei szezon legjobb játékosait. Tatai József meggyőző fölénnyel nyerte meg a szavazást. Olyan neveket tudott maga mögé utasítani, mint Rábl János, Dróth Zoltán és Balázs Zoltán. Nem kell őket bemutatni, hiszen mindannyian a válogatott oszlopos tagjai. A szavazáson a mi "kakukktojásunk" (aki még nem öltötte magára a címeres mezt) őket utasította maga mögé.

Joci visszafogottan, de ugyanakkor büszkeséggel fogadta a hírt, ugyanakkor hozzátette ez a díj nem csak az övé, hanem az egész csapaté is! Gratulálunk neki és bízunk benne, hogy hamarosan címeres mezben szurkolhatunk neki!

A csapat megtartotta évzáró bankettjét a Sobri Jóska Kalandparkban, ahol kiváló vendéglátásban részesültünk. Mindenki remekül érezte magát és a szezont önfeledten kiértékelve vonulunk pihenőre. Az FCV július elején kezdi meg a felkészülést a következő szezonra - mondta Rajki Tamás, ügyvezető elnök.