Mozdulj Balaton - már a döntő következik

Augusztus 23­-án, szombaton, a jubileumi, X. Mozdulj Balaton Sporttalálkozóval ér véget az idei Mozdulj Balaton szabadidős programsorozat. A szervezők immár hagyományosan Vonyarcvashegyen, a Lido strandon várják a 36 résztvevő strand csapatait, hogy összemérjék egymással az erejüket több sportágban.

A helyi szervezők ebben az évben összesen 36 helyszínen, 16 Veszprém, 4 Zala és 16 Somogy megyei strandon várták a szervezett keretek között sportolni szándékozókat. A programsorozat az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportügyekért Felelős Államtitkársága, 29 települési önkormányzat, négy városüzemeltetési szervezet támogatásával, együttműködésével, és a Balaton Fejlesztési Tanács szervezésében valósult meg.

Az idei programsorozat augusztus 23­án, szombaton 9 órától Vonyarcvashegyen, a Lido strandon ér véget. A sporttalálkozón a szervezők reményei szerint minél több strand képviselteti magát egy-egy kispályás foci, strandröplabda és streetball csapattal. Az elért eredmények összesítése alapján kiderül, melyik a Balaton legsportosabb települése.