Ütős kezdet a jó folytatáshoz

A magyar válogatottban is bemutatkozó Tatai vezérletével magabiztos győzelemmel kezdte a bajnokságot az 1. Futsal Club Veszprém.


Képgaléria a cikk végén

Az első félidő tartogatott a hazaiak számára kisebb-nagyobb hibákat, pontatlan passzokat és eladott labdákat. Nem volt hiány a támadásban a bakonyiak részéről, de az első gólra várni kellett a 7. percig, amit Tatai József rúgott. Nem sokra rá figyelmetlenség miatt egyenlített közvetett szabadrúgásból a békéscsabai alakulat. Így is két gólos előnnyel fordulhatott a Madarász-csapat.

A második félidőt összességében végig a mieink irányították a mérkőzést, de számtalan helyzetből keveset sikerült gólra váltani. Ettől függetlenül, a csapat hozta a kötelező győzelmet.

Vas Ádám: Nagyon jól éreztem magamat a pályán. Voltak hibák, de úgy érzem odatettem magam és voltak jó megmozdulásaim. Örülök, hogy megszereztem az első gólomat. A csapatot szerintem segítettem a játékommal, de még sokat kell fejlődnöm, amiben az edzőnk Madi is megerősített. Még időnként akadozott a játékunk, de azért dolgozunk sokat, hogy folyamatosan fejlődjünk.

1. Futsal Club Veszprém - Méhkeréki SE 5:1 (3:1)

Veszprém, Márvius 15. úti sportcsarnok, vezette: Ábrahám (Czinder, Horváth Z.)

Veszprém: Reveland- Finta, Tatai, Boromisza G., Gulyás, csere: Schmidmajer (kapus), Bényi, Boromisza D., Tar, Vas, Bánfalvi, László
Vezetőedző: Madarász János

Méhkeréki SE: Könyves - Dócza, Bessenyei, Veres, Bondár, csere: Patka, Tóth L., László, Murvai, Knyihár, Bajnók, Burai

Gólszerzők: Tatai a 8. a 13 és a 31., Vas a 14., Gulyás a 33. percben, illetve Bajnók a 10. percben.
Piros lap: Bajnók a 40. percben.

Képgaléria