Remek csapat, jó verseny

Remek eredményeket értek el az első alkalommal megrendezésre kerülő Nyírtramp Kupa Gumiasztal Versenyen a Trampolin SE versenyzői.

A pontszerző versenyen a VTC és BGE gumiasztalosaival együtt versenyeztünk, s mondhatom, nagyon jól sikerült a verseny. A lányok nagyszerűen érezték magukat, mind a szálláson, mind a versenyen. A szervezők kitettek magukért, szépen berendezték a termet, és színvonalas versenyt hoztak össze az elmúlt hétvégén - számolt be Kovács Tamás, a Trampolin Sportegyesület elnöke.


Fotó: Trampolin SE

Kuszi Eszti lebetegedett, így Kuszi Szandra, Pap Anna és Dobos Karolin képviselte a Trampolin SE színeit. A délelőtti melegítés jól sikerült, némi izgalom után megszokták a hely varázsát. A szólítás kissé felemásan sikerült. Linka szép első gyakorlatot ugrott, de a másodikból kis hiba miatt az asztal szélére került, sajnos ezzel csak hét elemet értékeltek a bírók. Anna magabiztosan versenyzett, kis kiviteli hiba miatt lecsúszott az I. helyről, de nagyon örült eredményének. Szandra bronzérmet szerzett, mivel második gyakorlatában némi bizonytalanság volt. Ezekkel az eredményekkel Linka és Anna továbbra is vezeti a Pontszerző Versenysorozatot, míg Szandra a harmadik helyen áll!