Nemzetközi Futsal torna Veszprémben

Az 1. Futsal Club Veszprém remekül teljesít a pályán az idei szezonban, de emellett az utánpótlás biztosítására is nagy erőket mozgósítanak.

Az előttünk álló hétvégén nemzetközi diák futsal kupát tartanak Veszprém és testvérvárosai részvételével - hangzott el a programot felvezető sajtótájékoztatón hétfőn délelőtt. Az eseménnyel kapcsolatban Porga Gyula polgármester megjegyezte, fiatal még a veszprémi futsal egyesület, de remek eredményeivel bizonyítja, méltó a támogatásra.

A pályán nyújtott teljesítmény mellett azonban nagy figyelmet kell fordítani az utánpótlás nevelésre is, ezt segíti elő az október 23. és 25. közötti nemzetközi futsal kupa, ahol Veszprém mellett Pápa, Passau, Nyitra, Tarnów és Sepsiszentgyörgy képviselteti magát a 2000. január 1-je után született sportolóival. A polgármester örömét fejezte ki, hogy a szervezők a sportesemények mellett egyéb kikapcsolódási lehetőséget is biztosítanak a vendégeknek, hogy minél jobban megismerjék városunkat.

A kupa résztvevői október 23-án érkeznek, majd a következő két napon mérkőznek meg egymással a Március 15. úti Sportcsarnokban, az ünnepélyes megnyitót pénteken 10.30 órakor tartják.

Torna lebonyolítása itt olvasható

Forrás: futsalveszprem.hu