Győzelem heroikus csatában

A születésnapos Boromisza Gábor triplájával és Tatai utolsó percekben szerzett góljával színvonalas játszmában nyert az 1. Futsal Club Veszprém a Haladás ellen.

Nagyon jól kezdte csapatunk a mérkőzést, hiszen rövid időn belül 2 gólos előnyre tett szert. Majd ellenfelünk felnőtt a feladathoz és viszonylag hamar egyenlíteni tudott. Szerencsénkre az első félidőben még sikerült 1 gólt lőnünk, így a szünetre 3:2 eredménnyel vonulhattunk az öltözőbe.


Képgaléria a cikk végén

A második félidő nem úgy kezdődött, ahogyan azt a mi fiaink eltervezték. A Haladás csapata kétszer is tudta mattolni Reveland kapuját. Csapatunk nem esett kétségbe, játszották a játékukat, ami valljuk be nem volt könnyű, hisz ellenfelünk nagy ellenállást tanúsított. Nem telt el sok idő és újra a magunk javára tudtuk fordítani a mérkőzést. A vendégcsapat nem adta könnyen a bőrét, mindent megtett, hogy ismét egyenlíteni tudjon. Helyzet volt itt és ott, de szerencsére fiaink tudták gólra váltani majd megint megszerezni a vezetést. Ekkor a vendégcsapat lehozta kapusát mindemellett nagy izgalmak közepette sikerült megtartani előnyünket a mérkőzés végéig. Kimondottan lüktető és izgalmas mérkőzést láthattunk.

1. Futsal Club Veszprém - Swietelsky-Haladás VSE 6:5 (3:2)

Veszprém, vezette: Farkas, (Czene-Joó, Wittner)

Veszprém: Reveland - Finta, Boromisza D., Boromisza G., Gulyás, csere: Schmidmajer (kapus), Bényi, Németh P., Bánfalvi, Vas, Tatai, Tar
Vezetőedző: Madarász János

Haladás: Tyukász - Guyás-Kovács, Gyurcsányi, Horváth P., Vidák, csere: Borsi, Hajmási, Kiss M., Matyi, Németh P., Öreglaki, Márkus, Biró, Vlasics
Vezetőedző: Marcos Angulo

Gólszerzők: Gulyás az 1., Boromisza G. a 2., 32. és a 34., Tatai a 16. és a 38. percben, illetve Öreglaki a 8. és a 15., Bényi a 25. (öngól), Márkus a 27., Németh P. a 36. percben.

Képgaléria