Czakó az All-Star gálán

Beválasztották Czakó Tamást, a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém sportolóját a november 29-i, budapesti All-Star gála részeként tartandó egyetemisták és főiskolások Kelet-Nyugat mérkőzésének nyugati-keretébe.

A hétvégi All-Star gálának a felújított Tüskecsarnok ad otthont, ahol a fő attrakció, az élvonalban szereplő kosárlabdázók Kelet-Nyugat összecsapása 18.30 órakor kezdődik. Az évtizedes hagyományokkal rendelkező esemény előtt rendezik meg a felsőfokú tanulmányokat folytató játékosok párharcát, ahová az NB I/B Nyugati-csoportjában jelenleg negyedik helyen álló klubunk is delegál egy fiatalt.

A 23 éves Czakó Tamás 2011. őszétől erősíti a veszprémieket. A kétméteres, főként hármas-négyes poszton használható spíler a zajló bajnoki évadban csupán két találkozón állhatott Petőfi Áron edző rendelkezésére, lévén, mostanáig deréksérüléssel bajlódott. A kiírásban eddig 11,5 dobott pontot és 4,5 lepattanót átlagolt fellépésenként – a nyitó fordulóban, csereként beállva 15 pontot szórt az Oroszlányi SE Lionsnak.

Hozzászólások

Név E-mail cím A képen látható számsor:
Hozzászólásommal elfogadom a hajraveszprem.hu szabályzatát.

A rovat további cikkei

Facebook