Igazán barátságos mérkőzés

Az MKB-MVM Veszprém, miután legyőzte a Metalurg Skopje együttesét a SEHA-ligában, Macedóniában maradt egy barátságos mérkőzés erejéig, a Prolet csapata látta vendégül a magyarokat.

A mérkőzést jellemzi, hogy már a 20. percben számolta rá az MKB a Proletre a tízet, Terzic támadásban is bent volt és nem csak azért, mert nem tudott időben lefutni. A félidőt Alilovic kezdte a kapuban, végig is játszotta, mindössze 8 gólt kapott, az eredményjelzőn 8:21 volt az első játékrész végén. A hétvégén a Skopje ellen 60 perc alatt találtak be 25-ször.

A második félidőben Mikler váltotta a horvát válogatott kapust. Schuch megszerezte a második találatát is, Ugalde pedig a zavaró védekezésben szerzett labdákat. A 40. percben már a húszat számolt a szurkoló a tv előtt, a vége minden izgalom nélkül 21:44.

A 44 kapott góllal elégedettek lehetünk, de a 21 kapott azért jellemzi, hogy így sem volt a védekezés mindig a helyzet magaslatán.

RK Tinex Prolet - MKB-MVM Veszprém KC 21:44 (8:21)

Legjobb góllővök: Filip Rolevski 5, Stefan Stojanovski 4, illetve Iváncsik Gergő 8, Lékai Máté 7, Gulyás Péter 5, Carlos Ruesga 5, Cristian Ugalde 5