Második félidei összeesés

Csúnya vereségbe szaladt bele az 1. Futsal Club Veszprém csapata a Szombathely otthonában.

Jól is indult a mérkőzés. Mindkét csapat nagy iramot diktált, de a mieink akarata érvényesült. Rengeteg helyzetet kidolgoztunk és ellenfelünk csak elvétve jutott el a kapunkig. Amit nem volt jó látni, hogy a helyzeteinket képtelenek voltunk gólra váltani. A tizenharmadik percben végre sikerült az egyik lehetőségünket gólra váltani Tatai révén. Ezután is akadtak még gólszerzési lehetőségeink, de mindig hiányzott a jó döntés a kapu előtt. Na de, azért arra nem lehetett számítani az első félidő játéka alapján, ami a második félidőben történt.


Fotó: Hajráveszprém.hu (archív)

Már a legelején egy óriási egyéni hiba után egyenlített ellenfelünk, ami nem lett volna nagy probléma, ha nem zuhanunk teljesen szét. Sajnos ezután a gól után nem lehetett ráismerni a csapatunkra. Rosszabbnál rosszabb döntések a pályán, amit ellenfelünk kegyetlenül ki is használt. Szinte minden lövésük a kapunkba kötött ki. Játékosaink teljesen elvesztették a fonalat. 3:1-nél átálltunk a vészkapus játékra, de az sem segített. Abból is csak gólokat kaptunk. Már-már nem hittünk a szemünknek, hiszen ekkora visszaesést még nem tapasztaltunk játékosainktól. A vége nagyon sima 7:2-es vereség lett.

Mi történhetett a második játékrészben? Fogalmunk sincs. Szokatlan és lélekromboló volt ezt látni. Viszont reménykedünk, hogy ez csak egy kisiklás volt és a legközelebbi mérkőzésen már újra a régi arcát mutatja a társaság! - számol be a csapat hivatalos oldala.

Mérkőzéstükör

Madarász János: Az első félidőben kimondottan jól játszottunk. Ami kritika érheti a játékosaimat az első félidőben az a tömérdek helyzet elpazarlása. A második félidő az maga volt a katasztrófa. Teljes csőd! Nagyon furcsa volt ezt tapasztalnom, mert amióta a srácokkal dolgozom ilyennel még nem találkoztam. Fájó vereség, de nem szabad, hogy a hitünk egy rosszul sikerült mérkőzés után elhagyjon!

Swietelsky-Haladás VSE - 1. Futsal Club Veszprém 7:2 (0:1)

Szombathely, vezette: Ábrahám, Horváth.

Szombathely: Tyukász - Gyurcsányi, Horváth P., Hegyesi, Öreglaki, csere: Borsi, Hajmási, Matyi, Németh P., Vidák, Vlasics, Biró, Rácz
Vezetőedző: Marcos Angulo

Veszprém: Sárdi - Finta, Tatai, Boromisza G., Tar, csere: Reveland (kapus), Bényi, Németh P., Boromisza D., Vas, Gulyás, Bánfalvi
Vezetőedző: Madarász János

Gólszerzők: Hegyesi a 22., Horváth P. a 25. és a 35., Gyurcsányi a 27. és a 37., Vidák a 32., Tyukász a 34., illetve Tatai a 14., Tar a 37. percben.