Az első győzelem a rájátszásban

Az 1 Futsal Club Veszprém a szünetben 5-1-re, végül 6-4-re nyert a Dunaferr otthonában az NBI felsőházi rájátszásában.

"Dunaújvárosban volt jelenésünk. Kíváncsian vártuk a mérkőzést, hiszen legutóbb Szombathelyen nem úgy sikerült a mérkőzés, ahogy azt szerettünk volna. Játékosaink szemmel láthatóan átérezték ennek a mérkőzésnek a jelentőségét, mert koncentráltan kezdték a meccset. Nagyon gyorsan tudatosították az ellenféllel, hogy itt ma más csapat nem nyerhet csak mi. Még nem telt el tíz perc és már néggyel vezettünk. Örömteli volt látni, hogy nem csak kidolgoztuk a helyzeteket, hanem értékesítettük is őket. Az első félidőben szembetűnő volt a két csapat közti különbség. Magabiztos 5:1-el mehettünk be az öltözőbe.

A második félidőben ellenfelünk kockázatot vállalt és végig vészkapussal játszottak. Olykor sikerült is nekik szépen végig vinni az akciójukat és ez gólokban is megmutatkozott. Sikerült lefaragni a hátrányukból két találattal, így már 5:3-at mutatott az eredményjelző. Egy megszerzett labdából kontrázhattunk, amit fiaink gólra váltottak. Az újabb találat megnyugvást adhatott csapatunknak. Ezután kaptunk még egyet, de ez már nem osztott, nem szorzót. Ezen a mérkőzésen csak a három pont volt a cél, amit meg is szereztünk. Összességében jó teljesítményt nyújtottunk és megérdemelten nyertük meg a mérkőzést!" - számol be a csapat hivatalos oldala.

Dunaferr DF Renalpin FC - 1. Futsal Club Veszprém 4:6 (1:5)

Dunaújváros, vezette: Baghy, (Czene-Joó, Tihanyi)

Dunaújváros: Rigó - Szente, Safar, Cosmin, Aradi, csere: Juhász, Nagy R., Ivacs, Schranz, Nagy A., Huber, Szabó G.
Vezetőedző: Baranyai Pál

Veszprém: Reveland - Németh, Tatai, Boromisza G., Gulyás, csere: Schmidmajer (kapus), Bényi, Tar, Boromisza D., Vas, Bánfalvi, László
Vezetőedző: Madarász János

Gólszerzők: Nagy R. a 14. éa 30., Cosmin a 27., Szente a 39. percben, illetve Tatai az 1., Vas a 4. és a 9., Boromisza G. a 6., Bényi a 20., Boromisza D. a 34. percben.
Piros lap: Nagy A. a 34. percben.