Nem tudtak élni a lehetőséggel

Gólzáporos mérkőzésen kikapott a bronzéremért hajtó 1. Futsal Club Veszprém a Haladás ellen a futsal NBI rájátszásában.

Nagyon rosszul, dekoncentráltan kezdtük a mérkőzést. Gyorsan két gólos hátrányba kerültünk. Edzőnk egyből időt is kért, hogy rendezze a sorainkat. Valamelyest változott is a helyzet, hiszen Vas szépíteni tudott. Gondoltuk ez majd lökést ad a játékosainknak, de sajnos egy újabb gólt kaptunk. Rengeteg gyenge teljesítmény volt és ez miatt a csapatjátékunk sem működött igazán. Bár a lehetőségeink megvoltak az egyenlítésre, de sorra telibe lövöldöztük az ellenfél kapusát. A félidő 3:1-es vendégvezetéssel végződött.

A második félidőben sem változott sok minden. Rengeteg hiba jellemezte a játékunkat. A vendégek megérezték, hogy van keresni valójuk és jóval összeszedettebben játszottak a mieinknél. Meg is rúgták a negyediket. 12 perccel a vége előtt vészkapusos játékra váltottunk, ami meghozta az eredményét, hiszen gyorsan rúgtunk belőle kettőt. Ekkor már mi is elhittük, hogy nem lesz semmi baj. Tévedtünk. A harmadik találatunk után középkezdésből egyből gólt kaptunk. Innentől kezdve lehetett érezni azt, hogy már nem fogunk vissza jönni a mérkőzésbe. Ellenfelünk 8:5-ös győzelemmel távozott. Összességében rég nem láttunk ennyi rossz teljesítményt, mint a hétfői napon. Ettől függetlenül még van remény a bronzéremre, de innentől már nem csak rajtunk múlik. Kár érte! - számol be a mérkőzésről a klub hivatalos oldala.

1. Futsal Club Veszprém - Swietelsky-Haladás VSE 5:8 (1:3)

Veszprém, Március 15. utcai sportcsarnok, vezette: Baghy (Gál, Pápai)

Veszprém: Reveland - Németh P., Tatai, Boromisza G., Gulyás, csere: Bényi, Tar, Bánfalvi, Vas, Boromisza D., Bognár.
Vezetőedző: Madarász János

Szombathely: Tyukász - Vidák, Horváth P., Hegyesi, Hajmási, csere: Matyi, Borsi, Németh P., Vlasics, Bíró, Öreglaki
Vezetőedző: Marcos Angulo

Gólszerzők: Vas a 8. és a 31., Németh P. a 33., Bánfalvi a 38., Hegyesi a 40. (öngól) percben, illetve Hegyesi a 2. és a 37., Németh P. az 5., Hajmási a 8. és a 34., Öreglaki a 24. és a 39., Horváth P. a 33. percben.
Piros lap: Vidák a 31. percben.

Képgaléria