Válogatott irányító érkezik

Magyar bajnok és kupagyőztes kosárlabdázóval kötött szerződést és erősítette meg játékoskeretét a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém – Simon László nyáron csatlakozik az értékeit megtartó bakonyi egyesülethez.

A 29 éves sportoló 2002 és 2010 között nyolc idényen át a Zalakerámia ZTE KK-hoz és jogelődjeihez, majd 2010 és 2014 között négy szezonon keresztül a Falco-Trend Optika KC Szombathelyhez és jogelődjeihez tartozott. Az irányító tavaly ősszel csatlakozott a Motax-Concordia KC Pápához, viszont a megyebeli rivális színeiben csupán öt mérkőzés erejéig lépett pályára. A zalaiakkal bajnoki és kupaaranyat nyert, egyes és kettes poszton bevethető hátvéd (193 centi, 76 kiló) negyvenhárom alkalommal szerepelt a nemzeti együttesünkben.

A veszprémi klub elöljárói gőzerővel dolgoznak azon, hogy a következő évadbeli keretük is erős legyen, megtalálják azokat a sportolókat, akik emberileg és szakmailag magasabb célok eléréséhez segíthetik őket. Ennek érdekében a kulcsemberekkel, Kámán Tamással, Vertetics Ádámmal, Puszta Dáviddal, valamint Kováts Viktorral, Oltárczy Mátéval és Sipos Ádámmal már szerződést hosszabbítottak.